Financieel voordeel

Een van de speerpunten van de KNS is om optimale waardevermeerdering van het lidmaatschap voor haar leden te realiseren. Niet voor niets is ons motto ‘hart voor slagers’. Met deze exclusieve financiële voordelen haal je het maximale uit jouw KNS-lidmaatschap.

  • Gratis deelname aan de vakwedstrijden Grote Grillworsttest, Spareribs Trophy en Lekkerste Bal Gehakt
  • Korting op producten in onze webshop
  • Naast volledige toegang tot alle kennis op dit ledenportaal heb je als KNS-lid verschillende gratis inspiratie- en informatiebijeenkomsten en middelen
  • Gratis gebruik van voorbeelddocumenten
  • Maar ook...verstrekking van de Hygiënecode voor het Slagersbedrijf ter waarde van € 68,90 en het cao-boekje.

Kosten besparen met SAS ZorgPortaal

SAS ZorgPortaal biedt een evenwichtig pakket op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie, arbodienstverlening en verzekeringen. Hierdoor weet je zeker dat je voldoet aan alle eisen van de cao, wet- en regelgeving, risico’s gedekt zijn, garanties tegen UWV-sancties hebt en de zorg voor gezond werken in jouw bedrijf goed geregeld is.

Collectief verzekeringspakket

 

Voor de slagersbranche heeft SuperGarant samen met de KNS een polis ontwikkeld die de noodzakelijke belangen van jouw bedrijf volledig afdekken zonder opname van maximale waarden. Voornaamste voordeel hiervan is dat het bedrijf voortdurend volledig verzekerd is, omdat de dekking zich aanpast aan de wisselende situatie in jouw winkel. Kostenbesparing verzekeringspakket SuperGarant tot 20%.

Members' Benefits

 Member’s Benefits is een stichting van FME-CWM om gezamenlijke inkoopkracht te krijgen. Ruim 30 andere brancheorganisaties maken hier ook gebruik van. Je kunt hiermee aanzienlijke besparingen realiseren op bijvoorbeeld diensten, verzekeringen, hotelovernachtingen, automatisering, brandstof etc. De kortingen kunnen oplopen tot 40%. Ook voor jouw medewerkers.

Betaalbare bhv met Help123

Met Help123 beschik je over een bhv-tool waarmee bedrijfshulpverlening in het bedrijf veilig, eenvoudig en betaalbaar is! Hoe gemakkelijk is dat. Help123 is ontwikkeld door de KNS en collega-branches. Met Help123 betaal je slechts € 4,99 ex. btw per medewerker.