Financieel voordeel

Een van de speerpunten van KNS is om optimale waardevermeerdering van het lidmaatschap voor haar leden te realiseren. Niet voor niets is ons motto ‘hart voor slagers’. Met deze exclusieve financiële voordelen haal je het maximale uit jouw KNS-lidmaatschap.

  • Gratis deelname aan de vakwedstrijden Grote Grillworsttest, Spareribs Trophy en Lekkerste Bal Gehakt
  • Korting op deelname aan vakwedstrijd de Gouden Slagersring
  • Met eHerkenning kunnen ondernemers veilig inloggen op online overheidsdiensten. Via Z login vraag je een eHerkenning aan met 15% korting
  • Korting op producten in onze webshop
  • Naast volledige toegang tot alle kennis op dit ledenportaal heb je als KNS-lid verschillende gratis inspiratie- en informatiebijeenkomsten en middelen
  • Gratis gebruik van voorbeelddocumenten
  • Maar ook verstrekking van de Hygiënecode voor het Slagers- en Poeliersbedrijf ter waarde van € 165
  • Korting op de registratie-app en de hygiëne-audit behorende bij de Hygiënecode voor het Slagers- en Poeliersbedrijf
  • Een jaar de kans op gratis gebruik van Too Good To Go, de consumenten-app tegen voedselverspilling

Kosten besparen met SAS ZorgPortaal

Kosten besparen met SAS ZorgPortaal

SAS ZorgPortaal biedt een pakket op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie, arbodienstverlening en verzekeringen. Hierdoor weet je zeker dat je voldoet aan alle eisen van de cao, wet- en regelgeving, risico’s gedekt zijn, garanties tegen UWV-sancties hebt en de zorg voor gezond werken in jouw bedrijf goed geregeld is. 

Zorgverzekering 2022

Besparen op je zorgverzekering zonder dat je in hoeft te leveren op goede zorg. Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van het collectief van SAS ZorgPortaal. SAS ZorgPortaal heeft met de grootste verzekeraars een overeenkomst gesloten waardoor je tot 5% korting krijgt op de basisverzekering en tot 20% op de aanvullende verzekeringen. Klik hier voor meer informatie.Collectief verzekeringspakket

 

Voor de slagersbranche heeft SuperGarant samen met de KNS een polis ontwikkeld die de noodzakelijke belangen van jouw bedrijf volledig afdekken zonder opname van maximale waarden. Voornaamste voordeel hiervan is dat het bedrijf voortdurend volledig verzekerd is, omdat de dekking zich aanpast aan de wisselende situatie in jouw winkel. Kostenbesparing verzekeringspakket SuperGarant tot 20%.

Hulp bij invoeren Hygiƫnecode

Bij de introductie van de nieuwe Hygiënecode voor het Slagers- en Poeliersbedrijf,  heeft elk lid een gratis code ontvangen. Daarnaast is de KNS een samenwerking aangegaan met twee partijen om de code makkelijker in het bedrijf door te voeren. Leden krijgen korting bij de registratie-app van Hygiënecode Online. Daarnaast kun je met korting een hygiëne-audit afnemen van Bureau de Wit.
Betaalbare bhv met Help123

Met Help123 beschik je over een bhv-tool waarmee bedrijfshulpverlening in het bedrijf veilig, eenvoudig en betaalbaar is! Hoe gemakkelijk is dat. Help123 is ontwikkeld door de KNS en collega-branches. Met Help123 betaal je slechts € 4,99 ex. btw per medewerker.

App tegen voedselverspilling: Too Good To Go

In de slagerij wordt altijd gewerkt met bewustzijn rondom verwaarding. Maar, de slager kan nu ook iets anders doen om voedselverspilling tegen te gaan. Leden van KNS kunnen opnieuw een jaar lang gratis gebruik maken van de consumentenapp Too Good To Go. Met deze app kunnen consumenten elk moment van de dag zien welke winkel in de buurt producten aanbiedt die gered kunnen worden van de prullenbak. Start vandaag nog met het redden van heerlijke producten die aan het einde van de dag overblijven. Altijd een verrassing voor de klant tegen een lage prijs en je doet meteen iets goed voor de planeet.

Mystery shopper

Als lid van KNS ontvang je nu korting op mystery shopping onderzoek met de KNS-vragenlijst. Ontvang 40% korting per mystery shopping opdracht. Je bepaalt natuurlijk zelf hoe vaak je een mystery shopper wilt ontvangen. Je kunt ook persoonlijk geholpen worden met het opstarten van je onderzoek. Check hier het stappenpan en start direct!