Financieel voordeel

Een van de speerpunten van KNS is om optimale waardevermeerdering van het lidmaatschap voor haar leden te realiseren. Niet voor niets is ons motto ‘hart voor slagers’. Met deze exclusieve financiële voordelen haal je het maximale uit jouw KNS-lidmaatschap.

 • Gratis deelname aan de vakwedstrijden Grote Grillworsttest, Spareribs Trophy en Lekkerste Bal Gehakt.
 • Korting op deelname aan vakwedstrijd de Gouden Slagersring.
 • Met eHerkenning kunnen ondernemers veilig inloggen op online overheidsdiensten. Via Z login vraag je een eHerkenning aan met 15% korting
 • Korting op producten in onze webshop
 • Naast volledige toegang tot alle kennis op dit ledenportaal heb je als KNS-lid verschillende gratis inspiratie- en informatiebijeenkomsten en middelen.
 • Gratis gebruik van voorbeelddocumenten.
 • Maar ook verstrekking van de Hygiënecode voor het Slagers- en Poeliersbedrijf ter waarde van € 165.
 • Korting op de registratie-app en de hygiëne-audit behorende bij de Hygiënecode voor het Slagers- en Poeliersbedrijf van Hygienecode Online. Deze app helpt ook bij de registratie van allergenen. 
 • Ontvang 10% korting bij Graaggedaan Software. Zij helpen ondernemers met de online zichtbaarheid van jouw onderneming. Zij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van websites en webshops voor versspecialisten. Deze korting is geldig op opstartkosten en licenties van webshops. 
 • Ledenvoordeel op de etiketteringsmodule Recepten-Manager
 • Gratis licenties voor trainingen en cursussen binnen Slagers Academie, voor zowel werkgevers als werknemers. 

Kosten besparen met SAS ZorgPortaal

Kosten besparen met SAS ZorgPortaal

SAS ZorgPortaal biedt een pakket op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie, arbodienstverlening en verzekeringen. Hierdoor weet je zeker dat je voldoet aan alle eisen van de cao, wet- en regelgeving, risico’s gedekt zijn, garanties tegen UWV-sancties hebt en de zorg voor gezond werken in jouw bedrijf goed geregeld is. 

Zorgverzekering

Besparen op je zorgverzekering zonder dat je in hoeft te leveren op goede zorg. Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van het collectief van SAS ZorgPortaal. SAS ZorgPortaal heeft met de grootste verzekeraars een overeenkomst gesloten waardoor je tot 5% korting krijgt op de basisverzekering en tot 20% op de aanvullende verzekeringen. Klik hier voor meer informatie.Collectief verzekeringspakket

 

Voor de slagersbranche heeft SuperGarant samen met KNS een polis ontwikkeld die de noodzakelijke belangen van jouw bedrijf volledig afdekken zonder opname van maximale waarden. Voornaamste voordeel hiervan is dat het bedrijf voortdurend volledig verzekerd is, omdat de dekking zich aanpast aan de wisselende situatie in jouw winkel. Kostenbesparing verzekeringspakket SuperGarant tot 20%.

Hulp bij registratie en controle op Hygiƫnecode

Bij de introductie van de nieuwe Hygiënecode voor het Slagers- en Poeliersbedrijf,  heeft elk lid een gratis code ontvangen. Daarnaast is KNS een samenwerking aangegaan met twee partijen om de code makkelijker in het bedrijf door te voeren. Leden krijgen korting bij de registratie-app van Hygiënecode Online. Daarnaast kun je met korting een hygiëne-audit afnemen van Bureau de Wit.
Betaalbare bhv met Help123

Met Help123 beschik je over een bhv-tool waarmee bedrijfshulpverlening in het bedrijf veilig, eenvoudig en betaalbaar is! Hoe gemakkelijk is dat. Help123 is ontwikkeld door de KNS en collega-branches. Met Help123 betaal je slechts € 7,50 ex. btw per medewerker.

Etiketteringsmodule ‘Recepten- Manager’

Hygienecode Online levert naast de korting op de registratie-app ook de mogelijkheid om recepten, allergenen en voedingswaarde digitaal te verwerken via een etiketteringsmodule, de 'Recepten-Manager'. 

Mystery shopper

Als lid van KNS ontvang je nu korting op mystery shopping onderzoek met de KNS-vragenlijst. Ontvang 40% korting per mystery shopping opdracht. Je bepaalt natuurlijk zelf hoe vaak je een mystery shopper wilt ontvangen. Je kunt ook persoonlijk geholpen worden met het opstarten van je onderzoek. Check hier het stappenpan en start direct!

Korting webshop

Bij Graaggedaan Software ontvang je 10% korting op opstart kosten en licenties van webshops. Dit bedrijf helpt ondernemers met de online zichtbaarheid van jouw onderneming. Zij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van websites en webshops voor versspecialisten. 

Gratis licentie cursussen

KNS biedt gratis licenties aan voor trainingen en cursussen aan binnen Slagers Academie, voor zowel ondernemers als werknemers. De Slagers Academie helpt jou om jezelf en je medewerkers, naast het bestaande slagersonderwijs, breed op te leiden. Bovendien biedt het jou om een complete werkgever te zijn die medewerkers weet te boeien en binden. Door bij te dragen aan de ontwikkeling van jouw medewerkers stimuleer je tegelijkertijd een leven lang ontwikkelen en bevorder je daarmee de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. 

Vraag je licentie aan