Lid worden

Hart voor slagers, dat is ons motto. Dit vind je terug in onze activiteiten en werkzaamheden maar dat blijkt ook zeker uit de voordelen van het KNS-lidmaatschap. 

Meld je gelijk aan

Ga gelijk naar het aanmeldformulier

Resultaten

Benieuwd wat KNS heeft bereikt voor haar leden en de branche? Bekijk ons jaaroverzicht.

Ledenvoordelen

Wij ondersteunen onze leden, zowel individueel als collectief, door lobby- en belangenactiviteiten, individueel advies, producten en diensten, financieel voordeel, informatie en inspiratie. Hart voor slagers is ons motto en daarmee maken wij ons hard voor de slagersbranche. 

Check hier de voordelen die je geniet als KNS-lid

Soorten lidmaatschap

De vereniging Koninklijke Nederlandse Slagers kent een aantal lidmaatschapsvormen: lid, aspirant lid, service starters, service senioren en buitengewoon lid (oorsprong in de slagerij).

Nieuw is het partner lidmaatschap. Voor bedrijven die gelieerd zijn aan de slagersbranche is er de mogelijkheid om partner te worden van Koninklijke Nederlandse Slagers. 

Meer weten over de verschillende lidmaatschapsvormen? Klik hier

Contributie

Elk jaar wordt de contributie vastgesteld. Op basis van de opgevraagde loonsom bij Stichting SAS ZorgPortaal wordt de hoogte van de contributie vastgesteld. Wanneer er geen sprake is van een lidmaatschap bij SAS ZorgPortaal, vindt de vaststelling van de contributie plaats op basis van de eigen opgave (loonsom van het laatste kalenderjaar). 

Bekijk hier de contributie

Veelgestelde vragen