Secret View

In samenwerking met KNS lanceert Secret View een mystery shopping platform dat speciaal ontworpen is voor kleine ondernemers. Het is nu mogelijk voor slagers om hun klantbeleving te optimaliseren met behulp van mystery shopping onderzoek. Met feedback van echte klanten leren slager-ondernemers hun vakmanschap en ondernemerschap te gebruiken om klantervaringen te verbeteren.

Van binnenkomst tot afrekenen - iedere klant doorloopt een traject in jouw vestiging. Met een uitgebreide branche-specifieke vragenlijst wordt jouw klantreis in detail inzichtelijk. Leer, samen met je team, precies hoe je jouw klanten blij maakt en waar kansen liggen om de omzet te verhogen. Want verkopen is vallen en opstaan. Maar als je nooit te horen krijgt wat je goed en minder goed doet dan kan je jezelf ook niet verbeteren. Met Secret View krijg je effectieve inzichten om de klantbeleving beter dan ooit te maken.

Het aanmaken van een onderzoek is voor ondernemers erg gemakkelijk. Met de eenvoudige online tool van Secret View start je zelf binnen 15 minuten een mystery shopping onderzoek op. Zo kan je je snel verheugen op het eerste bezoek van een mystery shopper. Inmiddels maken al ruim 200 slagers gebruik van mystery shopping om hun klantbeleving in kaart te brengen. De formules Keurslagers, Worstmakersgilde en Uw Slager zijn gestart met dit platform.

Als lid van KNS ontvang je nu 40% korting op mystery shopping onderzoek met de KNS-vragenlijst. Dit komt neer op een prijs van €29,99 per mystery shopping opdracht. Hiervoor gebruik je de kortingscode KNS2023. Je bepaalt natuurlijk zelf hoe vaak je een mystery shopper wilt ontvangen. Je kunt ook persoonlijk geholpen worden met het opstarten van je onderzoek. Lees hier voor meer informatie en start direct!

Vind hier het stappenplan en de vouchercode