Kalender

De KNS organiseert jaarlijks verschillende bijeenkomsten om slagers te inspireren en informeren. Ook vakwedstrijden, adviescommissies en activiteiten voor de inspiratiegroepen behoren tot de dagelijkse agenda. 

Dit najaar gaan we tijdens de regiobijeenkomsten dieper in op het onderwerp Duurzaamheid als kans (voor de slager). Klimaatvraagstuk, dierenwelzijn, transparantie, keurmerken zijn geen hype maar speelt tegenwoordig overal. Hoe je als slager daarop kunt inspelen, leer je tijdens de KNS regiobijeenkomst die op drie locaties wordt aangeboden. Meld je aan voor één van de onderstaande 3 data/locaties:
(De bijeenkomst bij SVO Houten is wegens omstandigheden geannuleerd).

 

KNS Regioijeenkomsten Duurzaamheid als kans

Vakwedstrijden

Elk jaar vinden er drie KNS vakwedstrijden plaats, namelijk:

De Grote Grillworst Test
De Spareribs Trophy
De Lekkerste Bal Gehakt

Meedoen is sowieso winnen!

Bijeenkomsten inspiratiegroepen

Bij de KNS zijn er een aantal inspiratiegroepen actief: Ppas, Mannen Vakgroep Slagers, Platform Jonge Slagers en Meating XL. Alle inspiratiegroepen hebben als doel om informatie uit te wisselen met elkaar maar ook inspiratie opdoen door middel van bedrijfsbezoeken en relevante workshops. Gemiddeld komt een groep 3 tot 4 keer bij elkaar waarbij er om het jaar ook een studiereis naar het buitenland plaatsvindt. Wil je een keer mee om de sfeer te proeven? Ook dat kan!

Klik voor meer informatie over onze inspiratiegroepen

Lekkerste Bal Gehakt van Nederland

 

 

Op 2 oktober won Keurslager Horst de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt 2017!

Bekijk de foto's van de prijsuitreiking op de website.