Kalender

De KNS organiseert jaarlijks verschillende bijeenkomsten om slagers te inspireren en informeren. Ook vakwedstrijden, adviescommissies en activiteiten voor de inspiratiegroepen behoren tot de dagelijkse agenda. 

Dit najaar gaan we tijdens de regiobijeenkomsten dieper in op het onderwerp Duurzaamheid als USP. Klimaatvraagstuk, dierenwelzijn, transparantie, keurmerken zijn geen hype maar speelt tegenwoordig overal. Hoe je als slager daarop kunt inspelen, leer je tijdens de KNS regiobijeenkomst die op vier locaties wordt aangeboden:

Vakwedstrijden

Elk jaar vinden er diverse vakwedstrijden plaats. De laatste KNS-vakwedstrijd van dit jaar is:                                         

7 september - 1e keuring Lekkerste Bal Gehakt
21 september - finale Lekkerste Bal Gehakt
2 oktober - Uitreiking Lekkerste Bal Gehakt  
Doe je mee?

Bijeenkomsten inspiratiegroepen

Bij de KNS zijn er een aantal inspiratiegroepen actief: Ppas, Mannen Vakgroep Slagers, Platform Jonge Slagers en Meating XL. Alle inspiratiegroepen hebben als doel om informatie uit te wisselen met elkaar maar ook inspiratie opdoen door middel van bedrijfsbezoeken en relevante workshops. Gemiddeld komt een groep 3 tot 4 keer bij elkaar waarbij er om het jaar ook een studiereis naar het buitenland plaatsvindt. Wil je een keer mee om de sfeer te proeven? Ook dat kan!

Klik voor meer informatie over onze inspiratiegroepen

Lekkerste Bal Gehakt van Nederland

De vakwedstrijd die draait om de klassieke 'bal gehakt' is al jaren een vakwedstrijd waar veel slagers aan meedoen en veel publiciteit trekt.
Meld je ook aan voor de Lekkerste Bal Gehakt van Nederland!
De keuring start op 7 september aanstaande.