a a a
   • header_GGT1

    Welkom op onze site

    De keuring van de Grote Grillworsttest 2024 is op woensdag 17 januari. KNS-leden kunnen zich weer aanmelden voor deze populaire vakwedstrijd. 

     

     

   • Slider home De Slager Gelderblom

    Gelderblom Dordrecht in de spotlight

    Jakob Simons (25) wilde eigenlijk het leger in, maar het werd het slagersvak. Hij heeft daar nog geen seconde spijt van gehad, licht hij toe in zijn hagelnieuwe winkel in Dordrecht.

   • header

    Meld je aan voor het KNS-nieuwjaarsontbijt

    Op 16 januari organiseert KNS weer een nieuwjaarsontbijt exclusief voor leden. Geniet van een heerlijk ontbijt, een kop verse koffie en een interessante masterclass in het bijzijn van vele collega-slagers. Je kunt je tot uiterlijk 4 januari aanmelden

   • Slider home bedrijfsopvolging

    Bedrijfsopvolging

    Lees hier alle informatie over bedrijfsopvolging en hoe KNS je hierbij kan helpen. 

   Koninklijke Nederlandse Slagers

   Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Wij werken aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche waarin de slager succesvol kan zijn als ondernemer, werkgever en vakman.

   Laatste nieuws

   Website

   Slagers in beeld

   Andere KNS-leden bieden jou een blik op het hakblok en een rondleiding door hun slagerij, in de stad of op het dorp, puur vlees of maaltijdenwinkel. Hoe doen zij het? Lees, kijk en laat je inspireren door collega-slagers.

   Hoe je ons het beste kunt bereiken