a a a
   • Gelderblom slider v3

    Welkom op onze site

   • steaks in hartvorm op houten achtergrond

    Gebruik jij al de KNS-app?

    Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Met één druk op de knop inschrijven voor vakwedstrijdent of documenten downloaden? Dat kan met de KNS-app! Deze app is er speciaal voor jou als lid. 

   • Slider home vakwedstrijden SRT 2022

    Winnaar Spareribs Trophy 2022

    Slager Hermanussen is de winnaar van de Spareribs Trophy 2022. De tweede plaats ging naar Keurslager van Kraaij uit Schaijk en de derde plaats is voor Keurslager Jongmans uit Klundert.

   Koninklijke Nederlandse Slagers

   Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Wij werken aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche waarin de slager succesvol kan zijn als ondernemer, werkgever en vakman.

   KNS gesloten op 26 en 27 mei

   KNS is gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Heb je een vraag over bijvoorbeel de cao? Stel deze via info@knsnet.nl; wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. 

   Laatste nieuws

   secretariaat-500

   20 juni 'Slagers op het podium'

   Op 20 juni staan inspiratie en ontmoeting op het programma. Een dag waar slagers op het podium staan om collega's te inspireren. Maar waar je ook wordt uitgedaagd om naar jezelf, medewerkers en slagerij te kijken. Dit evenement is iets nieuws, dat wil je niet missen! Voorafgaand staat de Algemene Lendenvergadering op het programma. Meld je aan!

   Meld je aan!

   Slagers in beeld

   Andere KNS-leden bieden jou een blik op het hakblok en een rondleiding door hun slagerij, in de stad of op het dorp, puur vlees of maaltijdenwinkel. Hoe doen zij het? Lees, kijk en laat je inspireren door collega-slagers.