a a a
   • Slider home vakwedstrijden algemeen

    Welkom op onze site

    Op donderdag 12 september vindt de keuring van de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt 2024 plaats bij SVO vakopleiding food in Houten.

     

   • Slider home De Slager Slagerij Slootweg

    Traiteurslagerij Schoenmakers: ‘De nieuwe winkel zorgt voor nieuwe energie’

    31 jaar geleden nam de toen 23-jarige Jos Schoenmakers samen met zijn jeugdliefde Bianca de slagerij in Ravenstein over. Een kleine winkel, maar desondanks een reuzenstap, zo blikt Jos terug. “Ik wist niet eens waar Ravenstein lag.” Twee jaar geleden verhuisde de slagerij van het centrum van het vestingstadje naar een nieuwe en grotere locatie aan de rand. “Dit voelde nog veel spannender, maar we zijn reuzenblij dat we de stap maakten.”

   • Slider home slagerij te koop

    Slagerij te koop

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de slagersbranche? Of ben je klaar om jouw slagerij over te dragen aan een enthousiaste opvolger? Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

   • Slider home bedrijfsopvolging

    Bedrijfsopvolging

    Lees hier alle informatie over bedrijfsopvolging en hoe KNS je hierbij kan helpen. 

   Koninklijke Nederlandse Slagers

   Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Wij werken aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche waarin de slager succesvol kan zijn als ondernemer, werkgever en vakman.

   Laatste nieuws

   Home_Blokje_team

   Slagers in beeld

   KNS-leden bieden jou een blik op het hakblok en een rondleiding door hun slagerij. Vanuit de stad, of het dorp. Traditioneel en puur gericht op vlees, of een ware traiteur met een ruim versassortiment. Hoe doen zij het? Lees, kijk, en laat je inspireren door collega-slagers.

   Heb je ons nodig?

   We helpen je graag.