a a a
   • SRT_winnaar2024

    Welkom op onze site

    Keurslager Evert Tebak uit Nuenen is uitgeroepen tot winnaar van de Spareribs Trophy 2024! Een deel van het team nam de prijs op 8 april met trots in ontvangst. 

     

   • Slider_home_Kersenboogerd

    Uw Slager Kersenboogerd: "De focus verschuift richting maaltijd-idee winkel"

    Marco de Koning is – zegt hij zelf – een echte ‘verkoopslager’ die continu bezig is om de klantverwachtingen te overtreffen. “Als je de klant op één zet en je hebt goede producten en een goed team, dan ga je scoren.”

   • Slider home slagerij te koop

    Slagerij te koop

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de slagersbranche? Of ben je klaar om jouw slagerij over te dragen aan een enthousiaste opvolger? Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

   • Slider home bedrijfsopvolging

    Bedrijfsopvolging

    Lees hier alle informatie over bedrijfsopvolging en hoe KNS je hierbij kan helpen. 

   Koninklijke Nederlandse Slagers

   Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Wij werken aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche waarin de slager succesvol kan zijn als ondernemer, werkgever en vakman.

   Laatste nieuws

   Home_Blokje_team

   Slagers in beeld

   Andere KNS-leden bieden jou een blik op het hakblok en een rondleiding door hun slagerij, in de stad of op het dorp, puur vlees of maaltijdenwinkel. Hoe doen zij het? Lees, kijk en laat je inspireren door collega-slagers.

   Heb je ons nodig?

   We helpen je graag.