Vakwedstrijden

Vakwedstrijden zijn populair binnen de slagersbranche en meedoen is winnen! De KNS organiseert jaarlijks een aantal wedstrijden exclusief voor haar leden namelijk de Grote Grillworst Test (maart), de Spareribs Trophy (mei) en Lekkerste Bal Gehakt (september). Nieuw dit jaar is de Gouden Slagersring. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen, deelnemers ontvangen altijd een juryrapport. Met de organisatie van deze vakwedstrijden streven wij een aantal doelen na:

  1. Kwaliteitsverbetering van het desbetreffende slagersproduct
  2. Promotie van het ambachtelijke slagersvak en daarmee het branche-imago in het algemeen
  3. Het creëren van een publiciteitsmoment voor de winnende slager.

Daarom geldt; meedoen is winnen!

Grote Grillworsttest

De winnaar van de vakwedstrijd Grote Grillworsttest is Slagerij Martin Meijer uit Lekkerkerk. Slagerij de Bruin uit Beusichem won de tweede prijs. De derde prijs ging naar Keurslager Rien en Irma Baas uit Leerdam.

Meer informatie

Gouden Slagersring

De Gouden Slagersring is de prestigieuze wedstrijd in de slagersbranche die draait om innovatie en vernieuwing. Op woensdag 7 september vond de keuring plaats in Houten van de Gouden Slagersring en de Ad Bergwerff-prijs, de jongerencategorie. De jury vond het een eer om deze mooie producten te beoordelen. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Slavakto.

Meer informatie

Spareribs Trophy

Slager Hermanussen uit Overasselt wint Spareribs Trophy 2022. De tweede plaats is voor Keurslager van Kraaij uit Schaijk en plaats drie voor Keurslager Jongmans uit Klundert. 

Meer informatie

Lekkerste Bal Gehakt

Keurslager Jongmans uit Klundert wint de Lekkerste Bal Gehakt 2022. De tweede prijs ging naar Keurslager de Jong uit Gilze en de derde prijs is voor Keurslager Ron de Kwant uit Hank. Een brabantse onderonsje. 

Meer informatie

Relevant nieuws