Vakwedstrijden

Vakwedstrijden zijn populair binnen de slagersbranche en meedoen is winnen! De KNS organiseert jaarlijks een aantal wedstrijden exclusief voor haar leden namelijk de Grote Grillworst Test (maart), de Spareribs Trophy (mei) en Lekkerste Bal Gehakt (september). Nieuw dit jaar is de Gouden Slagersring. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen, deelnemers ontvangen altijd een juryrapport. Met de organisatie van deze vakwedstrijden streven wij een aantal doelen na:

  1. Kwaliteitsverbetering van het desbetreffende slagersproduct
  2. Promotie van het ambachtelijke slagersvak en daarmee het branche-imago in het algemeen
  3. Het creëren van een publiciteitsmoment voor de winnende slager.

Daarom geldt; meedoen is winnen!

Grote Grillworsttest

Ambachtelijke Slagerij H.H. Duijn uit Santpoort-Noord is de winnaar van de Grote Grillworsttest 2024. De tweede prijs is voor Antonis de Smaakmakers uit Veldhoven en de derde prijs is naar Slagerij Hegeman uit Aarle-Rixtel.

Meer informatie

Gouden Slagersring

De Gouden Slagersring is de prestigieuze wedstrijd in de slagersbranche die draait om innovatie en vernieuwing. Op 5 oktober 2022 is de winnaar bekend geworden. In 2025 wordt de volgende editie van de Gouden Slagersring georganiseerd. 

Meer informatie

Spareribs Trophy

De keuring van de Spraribs Trophy 2024 is ingepland en vindt plaats op woensdag 6 maart. KNS-leden kunnen zich aanmelden voor deze vakwedstrijd.

Meer informatie

Lekkerste Bal Gehakt

Slagerij Jan de Rooij uit Berkel en Rodenrijs is de winnaar van de Lekkerste Bal Gehakt 2023. De tweede prijs is voor Keurslager van Hest uit Goirle en de derde prijs is naar Honselersdijk met Slagerij Groenewegen.

Meer informatie

Relevant nieuws