Vakwedstrijden

Vakwedstrijden zijn populair binnen de slagersbranche en meedoen is winnen! De KNS organiseert jaarlijks een drietal wedstrijden exclusief voor haar leden namelijk de Grote Grillworst Test (januari), de Spareribs Trophy (mei) en Lekkerste Bal Gehakt (september). Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen, deelnemers ontvangen altijd een juryrapport. Met de organisatie van deze vakwedstrijden streven wij een aantal doelen na:

  1. Kwaliteitsverbetering van het desbetreffende slagersproduct
  2. Promotie van het ambachtelijke slagersvak en daarmee het branche-imago in het algemeen
  3. Het creëren van een publiciteitsmoment voor de winnende slager.

Daarom geldt meedoen is winnen!

Grote Grillworsttest

Topslagerij Van de Weg uit Oosterwolde (GLD) heeft de Grote Grillworsttest 2019 gewonnen. Op de tweede plaats is Slagerij Martin Meijer uit Lekkerkerk geëindigd. Slagerij Jan de Rooij uit Berkel & Rodenrijs behaalde de derde plaats.

Lees verder

Spareribs Trophy

De Spareribs Trophy 2019 is gewonnen door Keurslagerij en Catering William Hermanussen uit Overasselt.  Keurslagerij De Adelaar uit Apeldoorn werd tweede in de vakwedstrijd om de lekkerste slagersspareribs. De Ambachtelijke Dorpsslagerij uit Amersfoort behaalde de derde plaats.

Meer informatie

Lekkerste Bal Gehakt

De Lekkerste Bal Gehakt 2019 is gewonnen door Keurslager Jongmans uit Klundert. Keurslager Koen van Vugt uit Drunen won de tweede prijs. De derde prijs ging naar Maarnse Slagerij uit Maarn.

Meer informatie

Relevant nieuws