Vakwedstrijden

Vakwedstrijden zijn populair binnen de slagersbranche en meedoen is winnen! De KNS organiseert jaarlijks een aantal wedstrijden exclusief voor haar leden namelijk de Grote Grillworst Test (maart), de Spareribs Trophy (mei) en Lekkerste Bal Gehakt (september). Nieuw dit jaar is de Gouden Slagersring. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen, deelnemers ontvangen altijd een juryrapport. Met de organisatie van deze vakwedstrijden streven wij een aantal doelen na:

  1. Kwaliteitsverbetering van het desbetreffende slagersproduct
  2. Promotie van het ambachtelijke slagersvak en daarmee het branche-imago in het algemeen
  3. Het creëren van een publiciteitsmoment voor de winnende slager.

Daarom geldt; meedoen is winnen!

Grote Grillworsttest

De top 10 van de Grote Grillworsttest 2023 is bekend. Benieuwd welke toppers de finale bereikt hebben? Bekijk dan snel de finalisten!

Bekijk de top 10!

Gouden Slagersring

De Gouden Slagersring is de prestigieuze wedstrijd in de slagersbranche die draait om innovatie en vernieuwing. Op 5 oktober 2022 is de winnaar bekend geworden. In 2025 wordt de volgende editie van de Gouden Slagersring georganiseerd. 

Meer informatie

Spareribs Trophy

Op woensdag 1 maart vindt de keuring van de Spareribs Trophy 2023 plaats. Meld je aan en wie weet behoren jouw spareribs tot de beste van het land!

Meld je aan!

Lekkerste Bal Gehakt

Maak jij de lekkerste bal gehakt van het land? Doe mee met de vakwedstrijd en imponeer de vakkundige jury met een staaltje vakmanschap! De keuring is op woensdag 13 september.

Meld je aan!

Relevant nieuws