Vakwedstrijden

Vakwedstrijden zijn populair binnen de slagersbranche en meedoen is winnen! De KNS organiseert jaarlijks een drietal wedstrijden exclusief voor haar leden namelijk de Grote Grillworst Test (januari), de Spareribs Trophy (mei) en Lekkerste Bal Gehakt (september). Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen, deelnemers ontvangen altijd een juryrapport. Met de organisatie van deze vakwedstrijden streven wij een aantal doelen na:

  1. Kwaliteitsverbetering van het desbetreffende slagersproduct
  2. Promotie van het ambachtelijke slagersvak en daarmee het branche-imago in het algemeen
  3. Het creëren van een publiciteitsmoment voor de winnende slager.

Daarom geldt meedoen is winnen!

Grote Grillworsttest

Keurslager Warmenhoven uit Wateringen heeft de Grote Grillworsttest 2017 gewonnen. De jury heeft deze prijs donderdag 9 februari uitgereikt in het Van der Valk hotel in Tiel. Keurslagerij Koelewijn in Huizen werd tweede. Slagerij Meijer uit Lekkerkerk behaalde de derde plaats.

Lees alles over de wedstrijd!

Spareribs Trophy

Al vele jaren is de Spareribs Trophy een interessante vakwedstrijd voor slagers. Spareribs is geliefd product bij consumenten. Door mee te doen met deze vakwedstrijd kun je je spareribs extra onder de aandacht brengen bij je consumenten.

Op 18 mei vond de eerste keuring plaats. Op maandag 26 juni wordt tijdens het Inspiratiecongres bekend gemaakt wie de lekkerste spareribs van Nederland heeft!

Meer info

Lekkerste Bal Gehakt

De vakwedstrijd die draait om de klassieke''bal gehakt' is al jaren een vakwedstrijd waar veel slagers aan meedoen en veel publiciteit trekt.

Op maandag 10 oktober 2016 werd bekend gemaakt dat Culinaire Slagerij Wapenaar uit Vlaardingen de lekkerste bal gehakt maakt. Wie zich de winnaar van 2017 mag noemen wordt op 2 oktober tijdens het NSM bekend gemaakt!

Meer info & aanmelden

Relevant nieuws