Vakwedstrijden

Vakwedstrijden zijn populair binnen de slagersbranche en meedoen is winnen! De KNS organiseert jaarlijks een aantal wedstrijden exclusief voor haar leden namelijk de Grote Grillworst Test (maart), de Spareribs Trophy (mei) en Lekkerste Bal Gehakt (september). Nieuw dit jaar is de Gouden Slagersring. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen, deelnemers ontvangen altijd een juryrapport. Met de organisatie van deze vakwedstrijden streven wij een aantal doelen na:

  1. Kwaliteitsverbetering van het desbetreffende slagersproduct
  2. Promotie van het ambachtelijke slagersvak en daarmee het branche-imago in het algemeen
  3. Het creëren van een publiciteitsmoment voor de winnende slager.

Daarom geldt; meedoen is winnen!

Grote Grillworsttest

De winnaar van de vakwedstrijd Grote Grillworsttest is Slagerij Martin Meijer uit Lekkerkerk. Slagerij de Bruin uit Beusichem won de tweede prijs. De derde prijs ging naar Keurslager Rien en Irma Baas uit Leerdam.

Meer informatie

Gouden Slagersring

Met trots kondigen we aan dat de wedstrijd om de Gouden Slagersring weer wordt gehouden in 2022. De keuring wordt gehouden op 7 september. De wedstrijd die draait om innovatie en vernieuwing. Doe jij ook mee met jouw innovatie?

Meer informatie

Spareribs Trophy

Slager Hermanussen uit Overasselt wint Spareribs Trophy 2022. De tweede plaats is voor Keurslager van Kraaij uit Schaijk en plaats drie voor Keurslager Jongmans uit Klundert. 

Meer informatie

Lekkerste Bal Gehakt

De keuring van de Lekkerste Bal Gehakt vindt plaats op 8 september. Doe mee en laat je product door de vakkundige jury beoordelen.

Meld je aan!

Relevant nieuws