Privacy

Verwerking van persoonsgegevens door Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS)

Voor de KNS is de bescherming van persoonsgegevens zeer belangrijk. Wij respecteren jouw privacy en dragen zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij aan de KNS verschaft of die wij anderszins over jouw verkrijgen, altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.

Doeleinden van de verwerking

Deze persoonsgegevens worden door de KNS verwerkt voor de volgende doeleinden:

  • om je te kunnen informeren over de activiteiten van de KNS;
  • om met je in contact te kunnen treden en te reageren op door jou gestelde vragen;
  • voor statistisch onderzoek in het kader van de taken en doelen van de KNS (zoals onderzoek welke producten/diensten populair/succesvol zijn);
  • voor het verbeteren van de dienstverlening van de KNS;
  • voor het naleven van wettelijke verplichtingen.

Uitwisseling van persoonsgegevens met partners

Wij verstrekken geen persoonlijke informatie aan een derde partij zonder expliciete toestemming van de individuele bezoeker. Wij verstrekken geen persoonlijke informatie andere instanties, organisaties, personen of autoriteiten, tenzij daar een wettelijk plicht toe bestaat.

Jouw rechten

  • Jij hebt recht op inzage, wissen (right to be forgotten) en rectificatie van de persoonsgegevens.
  • Jij kunt bezwaar maken tegen verwerking
  • Jij kunt eerder gegeven toestemming intrekken.
  • Jij kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens 

Cookies

Zodra iemand deze website bezoekt, wordt een cookie opgeslagen op zijn computer. Deze worden door ons uitsluitend gebruikt als een 'vingerafdruk' zodat wij in de gaten kunnen houden hoe vaak iemand deze site bezoekt. Wij verzamelen en bewaren van onze bezoekers de volgende gegevens:

  • gegevens zoals hierboven genoemd, verzameld door Google Analytics • het type browser en het operating systeem dat de bezoeker gebruikt 
  • de top level domeinnaam (.nl, .com, .org, .gov etc.) van de bezoeker 
  • het internet adres van de verwijzende site (bv. de hiervoor door de bezoeker bezochte site) 
  • het ip-adres van de server van de bezoeker    

Aanvullend hierop kunnen via het content management systeem dat wij gebruiken de volgende gegevens worden verzameld:

  • de datum en tijd van een bezoek door elke individuele bezoeker 
  • het internetadres van de bezochte pagina's en de bestanden die zijn gedownload 
  • Deze gegevens worden alleen van geregistreerde bezoekers verzameld, zodra zij zich als zodanig hebben aangemeld.  

Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De gegevens die wij verzamelen, worden door ons UITSLUITEND gebruikt voor: statistische analyses systeembeheer en het verbeteren van de inhoud van de website.

Social media

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter maar ook via Whatsapp. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter of Whatsapp zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter of Whatsapp (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Wijzigingen

Wij behouden het recht dit privacystatement op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer jij vervolgens gebruik blijft maken van deze website ben jij automatisch gebonden aan de voorwaarden van het gewijzigde privacystatement.