Webshop

Op zoek naar het handboek Hygiënecode voor het Slagersbedrijf, poster met technische verdeling of iets anders?

Hygiënecode voor het Slagersbedrijf

De hygiënecode is bedoeld voor slagerijen en andere vleesverkooppunten zoals boerderijverkoop en ambulante handel, inclusief kleine slachterijen en EG-erkende slagersbedrijven.

Als KNS-lid ontvang je 1 Hygiënecode als onderdeel van jouw lidmaatschap. Meerdere vestigingen? Dan kun je extra exemplaren bestellen tegen onderstaand bedrag of downloaden via Mijn KNS; als onderdeel van het lidmaatschap. Prijs is € 70,85 inclusief verzending en 9% BTW.

Onder aan deze pagina tref je het bestelformulier aan.

Werkblok

Het werkblok bestaat uit controleformulieren en instructies die de slager en zijn medewerkers dagelijks dienen te gebruiken voor een juiste uitvoering van HACCP. Deze formulieren dienen na het invullen minimaal 1 jaar bewaard te worden. Prijs bedraagt € 21,80 inclusief verzending en 9% BTW.

Posters met technische verdeling

Er zijn drie posters beschikbaar met technische verdeling: half varken, runderachtervoet en rundervoorvoet. Elke poster is op A0-formaat.

Prijs voor de posters met technische verdeling half varken, runderachtervoer en -voorvoet bedraagt € 18.15 inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten van € 8,60. Voor KNS-leden is de prijs € 13.31.

Onder aan deze pagina tref je het bestelformulier aan.

Overig

Toonbankkaartje voedselallergie/allergenen

Slagers hebben de keuze om de allergeneninformatie van niet-voorverpakte producten schriftelijk, elektronisch of mondeling over te dragen. Daarnaast heeft de slager de plicht om klanten te attenderen op de beschikbare informatie. Daarom heeft de KNS speciaal voor haar leden een toonbankdisplay ontwikkeld waarmee de klant wordt gewezen op de beschikbare allergeneninformatie. Handig om op je toonbank te zetten. Het toonbankkaartje is na te bestellen, 10 stuks voor € 7,95.

Sticker 'plastic tasjes' 

Sticker van de overheidscampagne om geen gratis plastic tasjes meer uit te geven. Prijs is € 0.00 inclusief verzending, exclusief voor leden.

Stickervel landenvlaggen

Etikettering door middel van stickers om herkomst vlees en vleesproducten weer te geven. Set van 10 stickervellen. Prijs bedraagt € 4.24, exclusief verzendkosten € 1.76.

Blok etikettering rund- en kalfsvlees

Blok met 100 formulieren. Prijs bedraagt € 18.15 exclusief verzendkosten € 1.76.

Bestellen

Let op: als niet-lid ontvang je de bestelling nadat je hebt betaald. De factuur ontvang je binnen 2 werkdagen.

Als je bent ingelogd op MijnKNS, is het formulier al vooringevuld. Als KNS-lid ontvang je de bestelling inclusief factuur. 

Bedrijfsnaam
Naam
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
PC en plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Ik bestel
KNS-lid (ja/nee)
Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord