Lidmaatschapvormen

De vereniging Koninklijke Nederlandse Slagers kent volgens de statuten een aantal lidmaatschapsvormen: lid, aspirant-lid en senior-lid. Nieuw is het geassocieerd lidmaatschap. Voor bedrijven die gelieerd zijn aan de slagersbranche is er de mogelijkheid om geassocieerd lid te worden van de Koninklijke Nederlandse Slagers.

Lid

Als lid van de KNS ontvang je een compleet pakket aan diensten en services van de KNS die jou helpen in je rol als werkgever, ondernemer en vakman. Ook maakt de KNS, namens alle aangesloten slagers, zich hard in Den Haag en Brussel voor de belangen van de Nederlandse slagers. 

Meer informatie

Aspirant-lid

Ben je van plan om een bedrijf over te nemen of te starten? Met dit lidmaatschap word je geïnformeerd over diverse onderwerpen op het gebied van werkgever, vakman en ondernemer. Ook ben je welkom op onze ledenbijeenkomst om zo nader kennis te maken met de KNS, het team en onze dienstverlening. Op deze manier maak je kennis met ons en onze dienstverlening. 

Lees verder

Senior-lid

Dit lidmaatschap is speciaal voor slagerondernemers die geen eigen bedrijf meer hebben, maar wel aangesloten willen blijven bij de KNS. Als senior-lid kun je onze bijeenkomsten bezoeken en ontvang je het vakblad De Slager. 

Meer informatie

Geassocieerd lid

Voor bedrijven die gelieerd zijn aan de slagersbranche is er de mogelijkheid om geassocieerd lid te worden van de Koninklijke Nederlandse Slagers. 

Meer informatie

Contributie

Klik op onderstaande link om de contributie voor 2020 te bekijken. Contributie is gebaseerd op de totale loonsom van het laatste boekjaar. 

Klik hier