Lidmaatschapvormen

De vereniging Koninklijke Nederlandse Slagers kent een aantal lidmaatschapsvormen en services. Lees hieronder welke dit zijn.

Heb je interesse om bij KNS aan te sluiten en of heb je vragen? Neem contact met ons op.

Lid

Als lid van KNS ontvang je een compleet pakket aan diensten en services die jou helpen in je rol als werkgever, ondernemer en vakman. Ook maakt KNS, namens alle aangesloten slagers, zich hard in Den Haag en Brussel voor de belangen van de Nederlandse slagers. 

Meer informatie

Service Starters

Ben je van plan om een bedrijf over te nemen of te starten? Met dit lidmaatschap word je geïnformeerd over diverse onderwerpen op het gebied van werkgever, vakman en ondernemer. Ook ben je welkom op onze ledenbijeenkomst om zo nader kennis te maken met KNS, het team en onze dienstverlening.

Meer informatie

Service Senioren

Dit lidmaatschap is speciaal voor slagerondernemers die geen eigen bedrijf meer hebben, maar wel aangesloten willen blijven bij KNS. Met deze service kun je onze bijeenkomsten bezoeken en ontvang je de wekelijkse nieuwbrief en het vakblad De Slager. 

Meer informatie

Zzp'er

Als je als zelfstandige werkt in de branche kun je ook gebruiken maken van de diensten en services van KNS. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en informatie uit de branche en kunt hulp inschakelen wanneer je dit nodig hebt. 

Meer informatie

Zelfslachtende slager

KNS komt ook op voor de belangen van zelfslachtende slagers. Deze zijn verenigd in de Vereniging Zelfslachtende Slagers (VZS). Dit lidmaatschap ondersteunt jou om te voldoen aan de plichten als zelfslachtende slager. 

Meer informatie

Partner

Voor bedrijven die gelieerd zijn aan de slagersbranche is er de mogelijkheid om partner te worden van Koninklijke Nederlandse Slagers. 

Meer informatie

Inspiratiegroepen

Als KNS-lid kun je ook aansluiten bij van onze inspiratiegroepen. Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd waar je collega-slagers ontmoet, je kennis vergroot en inspiratie opdoet.

Heb je interesse?

Sponsor

Wil je je bedrijf promoten en eventueel exclusieve voordelen bieden aan onze leden? Word dan sponsor van KNS. Als sponsor maak je kennis met onze leden, waarbij je profiteert van waardevolle netwerkmogelijkheden en de kans krijgt om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Meer informatie

Contributie

Klik op onderstaande link om de contributie te bekijken. De contributie is gebaseerd op de totale loonsom van het laatste boekjaar. 

Klik hier