Too Good To Go

Strijd mee tegen voedselverspilling met Too Good To Go

In de slagerij wordt altijd gewerkt met bewustzijn rondom verwaarding. Maar, jij als slager kan nu ook iets anders doen om voedselverspilling tegen te gaan. Leden van KNS kunnen nu een jaar lang gebruik maken van de consumentenapp Too Good To Go en betalen geen aansluitkosten* t.w.v. €39 (per locatie). Met deze app kunnen consumenten elk moment van de dag zien welke winkel in de buurt producten aanbiedt die gered kunnen worden van de prullenbak. Start vandaag nog met het redden van heerlijke producten die aan het einde van de dag overblijven. Altijd een verrassing voor de klant tegen een lage prijs en je doet meteen iets goed voor de planeet.
Meld je nu aan!

Alle voordelen op een rij:

  • Verkoop je overtollige eten en producten, gemakkelijk en duurzaam!
  • Geen aansluitkosten via KNS, tot augustus 2022.
  • Extra inkomsten
  • Het eten belandt op het bord, waar het voor bedoeld is
  • Makkelijk te implementeren en simpel te gebruiken
  • Draagt bij aan een groen imago
  • Een kans om nieuwe doelgroepen bekend te maken met jouw slagerij

*Deze actie geldt alleen voor leden die nog niet samenwerken met Too Good To Go

Magic Box

Je verkoopt je producten via een ‘Magic Box’. Hier stop je aan het einde van de dag producten in die zijn overgebleven, die je verkoopt voor 1/3e van de originele prijs. Zo krijgt de klant een leuke verrassing, en verdien jij extra inkomsten aan eten wat anders de prullenbak was ingegaan. Ook bereik je nieuwe klanten die jouw winkel eerder niet wisten te vinden.

Doe mee en betaal geen aansluitkosten!

Doe je ook mee? Meld je aan via deze pagina en betaal het eerste jaar geen aansluitkosten t.w.v. €39 (per locatie). Vul het formulier via de link in en één van de Too Good To Go Waste Warriors neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je gratis aan voor Too Good To Go

Slagers met ervaring

Andere slagers gingen je voor. Lees de ervaring van Groene Weg Slager Bert Nijkamp in Amersfoort en Keurslager Hans Halman in Den Helder. 

Missie Too Good To Go

De missie van Too Good To Go is om iedereen te inspireren en te motiveren om actie te ondernemen tegen voedselverspilling. Om van onze missie realiteit te maken, moeten woorden in daden worden omgezet. Het is daarom onze ambitie om op elke mogelijke manier bij te dragen aan het bouwen van een wereldwijde movement tegen voedselverspilling.

Meer financieel ledenvoordeel