Slagerij te koop

Welkom op deze pagina ‘Slagerij te koop’. Ons doel is om per provincie inzicht te geven in de mogelijkheden voor het starten van een ambachtelijke slagerij op een bestaande locatie. Een mooie kans om de continuïteit van het ambacht te behouden en te starten met ondernemen. Elk van deze slagerijen heeft zijn eigen unieke karakter en biedt mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Wij koppelen nieuwe ondernemers graag aan bestaande slager-ondernemers.

Onze ondersteuning

Wij begrijpen de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met het overnemen en overdragen van een slagerij. Daarom staan we klaar om jou te adviseren en te ondersteunen in het overnameproces. Van aandacht voor de emotionele aspecten en juridische adviezen tot het delen van best practices in de sector, wij zijn jouw sparringspartner op weg naar een succesvolle overdracht.

Ik zoek een slagerij

Als je toe bent aan een nieuw hoofdstuk in jouw carrière en wilt ondernemen als ambachtelijk vakman, bekijk dan de beschikbare slagerijen voor overname en neem contact met ons op voor meer informatie. Samen kunnen we de toekomst van de ambachtelijke slagerijen veiligstellen en adviseren wij om jouw ondernemersdromen te realiseren. Kun je het type bedrijf dat je zoekt niet vinden? Neem dan contact met ons op. KNS heeft een database waarin ook slagerijen in de stille verkoop zijn opgenomen.

Meer over het starten van een slagerij

Ik wil mijn slagerij overdragen

Je komt op een moment dat jouw carrière als slager-ondernemer stopt en de slagerij wilt overdragen. KNS beschikt over een database waarin aanbiedende partijen als potentiële opvolgers staan. Door het in kaart te brengen van deze partijen helpt KNS slagers bij het vinden van opvolgers. Wij bieden jou, als KNS-lid, bovendien de mogelijkheid om hier jouw slagerij zichtbaar te maken voor potentiële overname kandidaten. Deel jouw gegevens in dit formulier en wij zorgen voor de zichtbaarheid op onze communicatiekanalen zoals website, nieuwsbrief en sociale media.

Vul hier het formulier in

Slagerij te koop per provincie

Klik op de provincie waar jij een slagerij zoekt. Je krijgt een overzicht van slagerijen die te koop staan en meer informatie over locatie, omvang, activiteiten en financiële gegevens. 

Provincie Noord-Holland
Provincie Friesland, Groningen en Drenthe
Provincie Overijssel en Gelderland
Provincie Brabant
Provincie Utrecht
Provincie Zuid-Holland en Zeeland
Provincie Limburg

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsoverdracht is een natuurlijke fase in de levensloop van een bedrijf. Elk begin kent immers een einde; dat geldt ook voor jouw carrière als slager-ondernemer. Bedrijfsoverdracht is een ingrijpend proces. Op tijd beginnen met dit proces is erg belangrijk. Lees hier meer over de stappen die je kunt nemen om je voor te bereiden op dit proces. 

Meer informatie over bedrijfsopvolging

Contact

Heb je een interesse om een slagerij over te nemen of meer weten over het proces van overname en opvolging? Neem dan contact op met bedrijfsadviseur Maikel Nicolai

Wil je meer weten over de communicatie en de plaatsing van jouw slagerij op deze pagina? Neem dan contact op met Tamara Pijnenburg voor meer informatie.