Starters

Wanneer je een eigen slagerij wil starten, dan is een goede voorbereiding erg belangrijk. Er komen heel wat vragen op je af. Waar moet je beginnen? Hoe regel je de financiering? Aan welke verplichtingen moet je voldoen? De bedrijfsadviseurs van de KNS kunnen jou helpen bij het beantwoorden van deze vragen door jou te informeren en te adviseren.  

Bedrijfsadviseur Maikel Nicolai heeft ervaring als het gaat om de begeleiding bij het opstarten van slagerijen. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie. Contactgegevens vind je onder aan deze pagina.

Database

Ben je op zoek naar een slagerij om over te nemen of op zoek naar een opvolger? KNS beschikt over een database waarin aanbiedende partijen als potentiële opvolgers staan. Door het in kaart te brengen van deze partijen helpt KNS slagers bij het vinden van opvolgers. 

Meer informatie

10 stappenplan

Een plan, dat je als startende ondernemer kunt volgen, is het 10 stappenplan. Voor het starten van je slagerij, kun je het plan als checklist gebruiken. Zo weet je dat je niets over het hoofd hebt gezien.

Download hier het stappenplan

Aandachtsgebieden

De meeste stappen van het 10 stappenplan kun je onderverdelen in vier aandachtsgebieden. Binnen deze aandachtsgebieden denk je na over keuzes bij het starten of het overnemen van een bedrijf. Deze kun je onderverdelen in emotionele, juridische, fiscale en financiële aspecten.

Lees hier de vier aandachtsgebieden

Aspirant lid

Ben je van plan om een bedrijf over te nemen of te starten? Met dit lidmaatschap word je geïnformeerd over diverse onderwerpen op het gebied van de rol van de slager als werkgever, vakman en ondernemer. Ook ben je welkom op onze ledenbijeenkomsten om zo nader kennis te maken met de KNS, het team en onze dienstverlening. Een goed begin is het halve werk.

Meer informatie

Starterspakket

Ben je van plan een slagerij over te nemen of op te starten en ben je aspirant-lid van de KNS? Maak dan gebruik van het speciale starterspakket. 

Meer informatie

Contact

Maikel Nicolai
070 3314634
Stuur een bericht

Harm-Jan Hovenkamp
070 3314634
Stuur een bericht

Artikelen bedrijfsopvolging

Eerder gepubliceerd