Service Starters

Ben je van plan om een bedrijf over te nemen of te starten? Met dit lidmaatschap word je geïnformeerd over diverse onderwerpen op het gebied van werkgever, vakman en ondernemer. Ook ben je welkom op onze ledenbijeenkomst om zo nader kennis te maken met KNS, het team en onze dienstverlening. 

Met de Service Starters ontvang je het 10-stappenplan voor het opstarten van een eigen slagerij inclusief een gratis consult van onze bedrijfsadviseur.

Daarnaast heb je toegang tot MijnKNS waar je kennisdossiers, voorbeelddocumenten en meer vindt. Ook ontvang je meerdere keren het vakblad De Slager en wekelijks onze nieuwsbrief per e-mail. En kun je tegen gereduceerd tarief gebruik maken van onze specialisten op jurisch, vaktechnologisch en bedrijfseconomisch gebied. Ook ben je van harte welkom bij de bijeenkomsten die we elk jaar organiseren.

Voorwaarden

Aan deze service zijn een aantal voorwaarden gesteld:

  • je bent nog geen eigenaar van een slagersbedrijf maar je bent dit in de nabije toekomst wel van plan.
  • dit lidmaatschap is geldig voor de duur van 1 jaar en kan per jaar worden verlengd.
  • als je je bedrijf bent gestart of hebt overgenomen, gaat dit service automatisch over in een volwaardig lidmaatschap van KNS.
  • start je uiteindelijk geen eigen bedrijf, dan wordt deze service na de verstreken periode automatisch stopgezet. 

Ook als laatstejaar SVO-student kun je de Service Starters bij KNS bevestigen. Voor studenten geldt een speciaal tarief. Bekijk onze contributie voor het tarief. 

Hier vind je het overzicht met contributie