Aspirant-lid

Ben je van plan om een bedrijf over te nemen of te starten? Met dit lidmaatschap word je geïnformeerd over diverse onderwerpen op het gebied van werkgever, vakman en ondernemer. Ook ben je welkom op onze ledenbijeenkomst om zo nader kennis te maken met de KNS, het team en onze dienstverlening. Op deze manier maak je kennis met ons en onze dienstverlening. 

Als aspirant-lid van de KNS ontvang je het 10-stappenplan voor het opstarten van een eigen slagerij inclusief een gratis consult van de KNS-bedrijfsadviseur.

Daarnaast heb je toegang tot MijnKNS waar je kennisdossiers, voorbeelddocumenten en meer vindt. Ook ontvang je 10x per jaar het vakblad De Slager en wekelijks onze nieuwsbrief per e-mail. En kun je tegen gereduceerd tarief gebruik maken van onze specialisten op jurisch, vaktechnologisch en bedrijfseconomisch gebied. Ook ben je van harte welkom bij de bijeenkomsten die we elk jaar organiseren.

Voorwaarden

Aan dit lidmaatschap zijn een aantal voorwaarden gesteld:

  • je bent nog geen eigenaar van een slagersbedrijf maar je bent dit in de nabije toekomst wel van plan.
  • dit lidmaatschap is geldig voor de duur van 1 jaar en kan per jaar worden verlengd.
  • als je je bedrijf bent gestart of hebt overgenomen, gaat dit lidmaatschap automatisch over in een volwaardig lidmaatschap van de KNS.
  • start je uiteindelijk geen eigen bedrijf, dan wordt het lidmaatschap na de verstreken periode automatisch omgezet in onderstaand aspirant-lidmaatschap (laatstejaars SVO-studenten) met de volgende voorwaarden:

Dit lidmaatschap is specifiek bedoeld voor laatstejaars SVO-studenten. Met dit lidmaatschap wordt je geïnformeerd over belangrijke onderwerpen op het gebied van ondernemerschap, marketing, communicatie, vaktechnische, juridische en bedrijfseconomische zaken. Ook kun je ledenbijeenkomsten bezoeken en ontvang je 10x per jaar het vakblad De Slager. En uiteraard wekelijks de nieuwsbrief per e-mail.

Dit lidmaatschap wordt automatisch omgezet in een lidmaatschap voor de startende ondernemer op het moment dat je toch een eigen bedrijf start of overneemt.

Hier vind je het overzicht met contributie