Ondernemer

Als ondernemer heb je te maken met verschillende fasen van het ondernemerschap. De KNS kan jou als ondernemer adviseren als het gaat om opstarten, uitbreiden, stopzetten of overdragen van de slagerij. Maar ook tijdens de dagelijkse gang van zaken kan de KNS je helpen bij vraagstukken en problemen.

Bedrijfsadvies

Als ondernemer heb je te maken met verschillende fasen van het ondernemerschap. De KNS kan jou als ondernemer adviseren als het gaat om het starten, uitbreiden, stopzetten of overdragen van de slagerij.

Wat kan de KNS voor jou betekenen?

Juridisch advies

Als ondernemer heb je te maken met contracten, regels en wetten waarbij advies van een deskundige vaak heel welkom is. Soms is een telefoontje naar de juridische afdeling al voldoende om een probleem gratis op te lossen. In andere gevallen is een uitgebreid advies noodzakelijk.

Meer informatie over juridische dienstverlening

Bedrijfsopvolging

Er komt een dag dat je besluit om de slagerij te verkopen of om de deuren te sluiten. Bij een overgang of staking van jouw bedrijf, komt veel kijken. Denk hierbij aan bedrijfseconomische, juridische, sociale maar zeker ook emotionele gevolgen.

Waar moet je allemaal aan denken?

Branche-RI&E

Om de arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf te kunnen inventariseren en te evalueren moet ieder bedrijf met personeel, dat gezamenlijk meer dan 40 uur per week werkt, over een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) beschikken. Omdat in veel bedrijven de arbeidsrisico’s hetzelfde zijn, heeft de KNS voor haar leden een branche-RI&E ontwikkeld.

Deze branche-RI&E is gratis en digitaal beschikbaar

Meer informatie

Werkgever
Vakman