Bedrijfsadvies

De KNS biedt jou als (toekomstig) lid ondersteuning als het gaat om de opstart, de verplaatsing, de renovatie of de beëindiging/verkoop van een slagersbedrijf. Om de juiste keuzes te kunnen maken en jouw voorgenomen plannen voor financiering in aanmerking te laten komen, is het van belang te beschikken over een goed onderbouwd ondernemingsplan.

Tijdens een gratis verkennend gesprek wordt jouw adviesbehoefte bepaald. Wanneer je kiest voor uitgebreid advies of de inzet van de diverse producten geldt het speciale ledentarief. Weet dat onze afdeling Ondernemerszaken onafhankelijk is en veel ervaring in de branche heeft. Uurtarief bedraagt € 99 per uur, exclusief reiskosten (€ 0,40 per km) en 21% BTW.

Onderstaande producten kunnen jou helpen bij het maken van belangrijke strategische keuzes.     

Quickscan

De Quick Scan is een kort onderzoek waarbij je inzicht krijgt in hoe de klant jouw slagerij ervaart. Er wordt door de ogen van de klant naar jouw eigen bedrijf gekeken. 

Meer informatie

Starterspakket

Ben je van plan een slagerij over te nemen of op te starten en ben je aspirant-lid van de KNS? Maak dan gebruik van het speciale starterspakket. 

Meer informatie

Interne bedrijfsanalyse

Wil jij weten hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van andere slagerijen? Is het bedrijfsresultaat niet wat je had verwacht? Verslechterd de liquiditeit van jouw bedrijf? Een interne bedrijfsanalayse kan een uitkomst bieden. 

Meer informatie

Locatiescan Light

'Meten is weten'. De Locatiescan Light biedt inzicht in omzetperspectieven om zo een keuze te maken voor een mogelijke opstart, verbouwing of verplaatsing. Het biedt ook een eerste houvast als het gaat om heroriëntatie van de bedrijfsstrategie. 

Meer informatie

Locatiescan

De Locatiescan helpt om strategische keuzes beter te kunnen maken omdat er ook naar de ontwikkeling van de kosten worden gekeken. Bijvoorbeeld als je je bedrijf wilt verplaatsen of een heroriëtatie van de bedrijfsstrategie overweegt biedt de Locatiescan uitkomst. 

 

Meer informatie

Businessplan

Het businessplan is een goed onderbouwd plan, gebaseerd op gedegen onderzoek, dat een slager, die voor een grote keuze staat, kan laten opstellen. Denk aan de koop van een nieuw pand, verhuizen of verbouwen.

Meer informatie

Artikelen bedrijfsadvies

Contactpersoon

150x150_Maikel

Maikel Nicolai
Beleidsmedewerker Ondernemerszaken & Vaktechnologie

070 3314634
Stuur een bericht