Spareribs Trophy 2018

De Spareribs Trophy 2018 is gewonnen door slagerij van Tilburg uit Sliedrecht. Ook in 2019 organiseert de KNS deze vakwedstrijd weer. Doe mee!

Tijdens de keuring worden de grillworsten beoordeeld op inwendig en uitwendig aanzien en kleur, aanzien snijvlak, geur en smaak, samenstelling en consistentie. Er wordt zowel warm als koud gekeurd. Onder het formulier staan de spelregels vermeld.

1 ronde

De afgelopen jaren vond er ook altijd een finalekeuring plaats. Vanaf dit jaar is maar één ronde.

Keuring

Deze vindt plaats op 23 mei 2019. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Inspiratiecongres op 24 juni.

Meld je nu aan!

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacyverklaring en de spelregels.

Spelregels

  • Deelname is voorbehouden aan slagersbedrijven (met winkel voor consumentenaankoop) aangesloten bij de KNS.
  • Minimaal 3 spareribs dienen te worden ingestuurd.
  • De spareribs moeten goed worden verpakt (tip: vacuüm). Het pakket moet voldoende worden gefrankeerd en voorzien van een label met daarop de bedrijfsnaam, het adres en het telefoonnummer van de deelnemer. Verzendkosten zijn voor rekening van de deelnemer. Je kunt de producten ook zelf brengen naar de KNS, Diepenhorstlaan 3 in Rijswijk.
  • Ingezonden producten dienen uiterlijk de dag vóór de keuring vóór 14.00 uur te worden aangeleverd bij de KNS, Diepenhorstlaan 3, 2288 EW Rijswijk. Dit kan zowel per post of persoonlijk. Producten die te laat binnenkomen, worden niet meer gekeurd.
  • Indien het product bedorven is of als hier enige twijfel over bestaat, wordt het product niet gekeurd.
  • De ingezonden producten mogen niet van derden worden betrokken en ter keuring worden aangeboden.
  • Indien je lid bent van een commerciële formule en gebruik maakt van gezamenlijke productie, kan er één (1) inzending van de gezamenlijke productie meedoen met de vakwedstrijd.
  • Sausjes worden niet gebruikt bij de keuring.
  • De spareribs die je inzendt, zijn gelijk aan de spareribs die je verkoopt.
  • Alle ingezonden gehaktballen worden in een oven verwarmd tot een temperatuur waarop deze prettig eetbaar is.
  • De producten zijn voor de jury anoniem.
  • Deelnemers moeten, indien de jury dit wenst, inzicht geven in hun productieproces.
  • Over de uitslag kan niet met de jury worden gecorrespondeerd.