Keurslager Arie Klaver: "Voor toekomstbestendigheid zoek je naar rendement"

Keurslagerij Arie Klaver behoort met ruim zeventig medewerkers tot de grootste slagerijen van Nederland en staat bekend om vakmanschap, klantgerichtheid en een breed assortiment. Stef Klaver stuurt scherp op rendement en klantstroom, maar benadrukt meteen de praktijk: “Doorrekenen wat een riblap doet versus een belegd broodje is niet te doen.”

Slagerij Aarnoutse: "Het is drukker geworden, en met hetzelfde team kunnen we dat aan"

Sam Aarnoutse werkte bij een bank aan de Amsterdamse Zuidas maar werd er niet gelukkig van. Na ampel beraad besloot hij terug te gaan naar zijn roots: het slagersbedrijf van zijn vader in Gennep.

Het Schaffelaartje: "Samen dingen doen en het gedeelde enthousiasme maken me trots"

Het Schaffelaartje in Ede is een poelier, slager en kaaswinkel ineen. Op zichzelf al een bijzondere combinatie, maar wat de zaak écht uniek maakt, is dat het een familiebedrijf is waarin zes familieleden samenwerken.

Uw Slager Buitenhuis: "Als er lekker gegeten moet worden, komen de mensen naar de slager"

Vader Roel en zoon Dennis van Uw Slager Buitenhuis in Staphorst zetten kwaliteit voorop en doen verder lekker hun eigen ding. Ze zitten ‘lekker nuchter in de wedstrijd’. “We hebben meer een regiofunctie gekregen.”

Slagers in beeld

Andere KNS-leden bieden jou een blik op het hakblok en een rondleiding door hun slagerij. In de stad of op het dorp, puur vlees of maaltijdenwinkel? Hoe doen zij het? Lees, kijk en laat je inspireren door collega-slagers.