Slagers_1920x1320_Slagerspagina-bovenaan

Slagerij Bouter :"Traditie en vernieuwing succesvol gecombineerd".

"Onze klanten hebben enorm veel vertrouwen in ons. Zij horen het natuurlijk ook als er iets mis gaat in de industrie en de supermarkt en weten dat het bij ons wél goed zit. De honger naar kennis over gezond en veilig eten is groot. We merken het ook aan de belangstelling voor onze workshops Slachten. Mensen willen weten: waar komt het dier vandaan, hoe wordt het verwerkt."

Slagers_1920x1320_Slagerspagina-bovenaan

“Scharrel en biologisch – onze klanten willen niet anders”

Het was een slimme zet van hun vader; hij verhuisde Slagerij Paalvast van een achterstandswijk in Den Haag naar een goede buurt in Scheveningen. Dat biedt zijn zoons Mark en Rob nu de mogelijkheid te kiezen voor unieke producten. Zoals scharrelvlees, biologische producten en verse, gezonde maaltijden. “Er is markt voor,” aldus de ondernemers.

Slagerij Pijnenburg: "Na 60 jaar pakken we uit met een straatbrunch!”

Ze kennen vrijwel iedereen die bij hen in de winkel komt en iedereen in Dongen kent slager Jack, of één van zijn medewerkers. Slagerij Pijnenburg is een begrip in het Brabantse dorp. Geen wonder dat het 60-jarig jubileum van de zaak op grootse wijze met klanten wordt gevierd.

Marco_1920x1320

“Vanaf nu ga ik de vruchten plukken van al onze jarenlange investeringen.”

Wie vanuit het westen het schilderachtige ‘s Gravenmoer inrijdt, ziet vooral boerderijen met hier en daar een bord ‘verse groenten en fruit te koop’. Pas na een tijd kom je op een T-kruising de eerste winkel tegen, recht tegenover een hotel en een gezellig terras. Het is de Keurslagerij van Marco van Strien.

Slagers in beeld

Andere KNS-leden bieden jou een blik op het hakblok en een rondleiding door hun slagerij. In de stad of op het dorp, puur vlees of maaltijdenwinkel? Hoe doen zij het? Lees, kijk en laat je inspireren door collega-slagers.