Gildeslager Mulder "Je moet doen waar je hart ligt"

Groene Slagerij Gerrit Takke "Met terugwerkende kracht profiteren van alle investeringen"

Gerrit Takke kwam ruim 35 jaar geleden tijdens de slagersvakopleiding terecht bij een biologische slager in Utrecht met het idee daar een jaar te blijven. Hij ging er nooit meer weg en nam de zaak – samen met zijn vrouw – over.

We staan in beeld te werken, heel dynamisch en transparant

Slager Hans van der Burg in Geldermalsem ziet steeds meer stedelingen zijn winkel bezoeken. Tegelijkertijd blijven ook de oude trouwe klanten uit het dorp komen. Met de vernieuwde slagerij bedient hij samen met zijn vrouw Dieuwertje beide doelgroepen.

De Zaak vol Smaak Carry van Rooij - "Klanten zien ons nu echt als speciaalzaak"

Het ondernemersechtpaar Carry en Mandy van Rooij begon ruim vier jaar geleden een eigen slagerij in Budel. Een duidelijke visie waarin kwaliteit de boventoon voert, zorgt voor gestage groei. Twee jaar geleden verhuisde de zaak naar een groter pand. Van concurrentie hebben ze geen last, zegt Carry.

Slagers in beeld

Andere KNS-leden bieden jou een blik op het hakblok en een rondleiding door hun slagerij. In de stad of op het dorp, puur vlees of maaltijdenwinkel? Hoe doen zij het? Lees, kijk en laat je inspireren door collega-slagers.