keurslager Groeneveld in Wassenaar  kleine foto in vier blokjes

Groeneveld Keurslager na grondige verbouwing klaar voor de toekomst

Pata negra en slavinken in Wassenaar

Slager Leo Hermanns 1920x1320_Slagerspagina-bovenaan

Slager Leo Hermanns: “Ik wil nieuwe doelgroepen aanspreken”

Slager Leo Hermanns zit altijd vol met ideeën. Zo kwam hij deze zomer met de Guinness-hamburger, speciaal voor mannen die van het ‘echte barbecueën’ houden.

“Scharrel en biologisch – onze klanten willen niet anders”

Het was een slimme zet van hun vader; hij verhuisde Slagerij Paalvast van een achterstandswijk in Den Haag naar een goede buurt in Scheveningen. Dat biedt zijn zoons Mark en Rob nu de mogelijkheid te kiezen voor unieke producten. Zoals scharrelvlees, biologische producten en verse, gezonde maaltijden. “Er is markt voor,” aldus de ondernemers.

Slagers in beeld

Andere KNS-leden bieden jou een blik op het hakblok en een rondleiding door hun slagerij. In de stad of op het dorp, puur vlees of maaltijdenwinkel? Hoe doen zij het? Lees, kijk en laat je inspireren door collega-slagers.