Slagerij Aarnoutse: "Het is drukker geworden, en met hetzelfde team kunnen we dat aan"

Sam Aarnoutse werkte bij een bank aan de Amsterdamse Zuidas maar werd er niet gelukkig van. Na ampel beraad besloot hij terug te gaan naar zijn roots: het slagersbedrijf van zijn vader in Gennep.

Het Schaffelaartje: "Samen dingen doen en het gedeelde enthousiasme maken me trots"

Het Schaffelaartje in Ede is een poelier, slager en kaaswinkel ineen. Op zichzelf al een bijzondere combinatie, maar wat de zaak écht uniek maakt, is dat het een familiebedrijf is waarin zes familieleden samenwerken.

Uw Slager Buitenhuis: "Als er lekker gegeten moet worden, komen de mensen naar de slager"

Vader Roel en zoon Dennis van Uw Slager Buitenhuis in Staphorst zetten kwaliteit voorop en doen verder lekker hun eigen ding. Ze zitten ‘lekker nuchter in de wedstrijd’. “We hebben meer een regiofunctie gekregen.”

Landman Meat2Eat: "Iedere Winkel en iedere klantenkring is anders"

Toen Jan Jaap Landman op de slagersafdeling van een supermarkt terechtkwam en de SVO-vakopleiding ging doen, had hij ‘geen idee’ waaraan hij begon. Nu heeft hij vier goedlopende slagerijen en een groothandel. “Ik loop altijd over van de ideeën.”

Slagers in beeld

Andere KNS-leden bieden jou een blik op het hakblok en een rondleiding door hun slagerij. In de stad of op het dorp, puur vlees of maaltijdenwinkel? Hoe doen zij het? Lees, kijk en laat je inspireren door collega-slagers.