Slagers_basis_1920x1320

Een kijkje in Marcel's Verstheater: "Komt dat zien! Komt dat zien!"

In maart opende Marcel Horneman zijn gloednieuwe slagerij ‘Marcel’s’. Het ‘eerste Zandvoorts Verstheater’, zo promoot hij de stek. Alle zintuigen worden er geprikkeld, de klant wordt uitgenodigd: ‘Kom kijken, ruiken, proeven,… kopen’.

Wouter_van_Tilburg_1920_2

Slager Wouter van Tilburg: "Ik selecteer zelf de beste, hele dieren"

Slagerij van Tilburg is een familiebedrijf dat al sinds 1952 bestaat. Slager Wouter van Tilburg nam het bedrijf jaren geleden over van zijn vader. Toch pushte hij zijn eigen kinderen nooit om hetzelfde te doen.

Maarten Kocken van Slagerij Lemmers: "Een flink aantal zaken moest veranderen"

Toen Maarten Kocken (31) ruim dertien jaar geleden binnenstapte bij Keurslager Lemmers in Beneden-Leeuwen, had hij geen idee dat er ‘Lemmers door Maarten’ boven de recent volledig verbouwde winkel zou komen te staan. Ooit begon hij er met het plakken van etiketten, nu is hij de trotse eigenaar van het gerenommeerde bedrijf."

Uw slager Wip Hallum slider in beeld

Sybren Wip: "Service houdt de klanten in het dorp"

Slager Sybren Wip in het Friese Hallum zag dat het niet goed meer ging met de Spar waarin zijn winkel is gevestigd. Hij koos een bijzondere oplossing: een jaar geleden nam hij de hele supermarkt over. Dat was een goede keuze, zo blijkt. Meer klanten, meer omzet. Wip: "Mensen doen hun boodschappen weer in de Spar."

Slagers in beeld

Andere KNS-leden bieden jou een blik op het hakblok en een rondleiding door hun slagerij. In de stad of op het dorp, puur vlees of maaltijdenwinkel? Hoe doen zij het? Lees, kijk en laat je inspireren door collega-slagers.