Data vakwedstrijden 2021 bekend

De vakwedstrijden van de KNS vinden ook in 2021 weer plaats. Leden kunnen gratis meedoen aan de bekende wedstrijden Grote Grillworsttest, Spareribs Trophy en de Lekkerste Bal Gehakt van Nederland.

vakwedstrijden verzameling800x450px

Meedoen met de vakwedstrijden en zeker het winnen hiervan levert veel op. Je weet niet alleen of je product perfect is maar het laten zien dat je meedoet aan een wedstrijd aan je klanten geeft ook meer bekendheid aan het vakmanschap.

Samenwerking

In 2021 gaat de samenwerking met het Expertise Centrum voor het Slagersambacht (ECS) een stap verder. Voorgaande jaren werden keurmeesters van het ECS al ingezet naast de winnaar van het jaar ervoor en een branche erkende meesterslager. Dit jaar voert het ECS voor het eerst de keuring volledig uit onder auspiciën van de KNS. Door de keuring van de drie vakwedstrijden onder te brengen bij het ECS wordt bijgedragen aan de doelstelling van het ECS, namelijk het borgen van specifieke kennis en kunde van het slagersambacht. Met de lange historie van vakwedstrijden in onze branche is het zaak om ook dit onderdeel van ons vak te borgen.

Door de samenwerking komt er een wijziging voor het aanleveren van de producten. De producten voor de keuringen worden ingeleverd bij SVO te Houten, waar ook tevens de keuringen plaatsvinden. De producten kunnen zowel wel post als fysiek ingeleverd worden.

Voor in de agenda

5 maart: Keuring Grote Grillworsttest
2 juni: Keuring Spareribs Trophy
8 september: Keuring Lekkerste Bal Gehakt van Nederland

Meld je nu aan voor de eerste vakwedstrijd in het nieuwe jaar, de Grote Grillworsttest. Op vrijdag 5 maart vindt de keuring bij SVO in Houten plaats. Meer informatie over het inleveren, spelregels en aanmelden lees je hier.

Meld je hier aan voor de vakwedstrijden

Blijf op de hoogte met de KNS-app

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de KNS app.