Informatie en inspiratie

Verstrekking van actuele informatie over werkgeverschap, ondernemerschap, regelgeving, branche- en marktontwikkelingen en trends is een van onze speerpunten.

Naast volledige toegang tot alle kennis op dit ledenportaal ontvang je als KNS-lid wekelijkse de digitale KNS-nieuwsbrief en een gratis abonnement (t.w.v. € 75) op het vakblad De Slager met jaarlijks 10 edities en een special.

Ledenbijeenkomsten

Voor het opdoen van kennis en inspiratie organiseren wij regelmatig ledenbijeenkomsten in het land. KNS-leden hebben hier gratis toegang.

Bekijk de kalender

De Slager

Het vakblad De Slager verschijnt jaarlijks 10 keer. Als lid krijg je deze per post toegestuurd. Ook ontvang je elk jaar een special. In deze special gaan wij dieper in op een bepaald onderwerp. In 2017 bracht de KNS een special uit 'Onderscheiden met Duurzaamheid'.

Via MijnKNS heb je toegang tot het archief

Nieuwsbrief

Elke week ontvang je als lid de nieuwsbrief in de digitale brievenbus met het laatste nieuws uit de branche.

Slagersmonitor

De Slagersmonitor is een terugkerend onderzoek onder slager-ondernemers dat wordt uitgevoerd door Gfk Panel Services.

Meer informatie

Inspiratiegroepen

Daarnaast kunnen KNS-leden zich aansluiten bij de een van de inspiratiegroepen zoals Ppas (voor de slagersvrouwen), Platform Jonge Slagers (tot 35 jaar) of Mannen Vakgroep Slagers.

Meer weten? Lees hier meer

KNS app

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Met één druk op de knop inschrijven voor de Lekkerste Bal Gehakt of de aankomende ALV? Meld je dan nu aan voor de KNS app. 

Meer weten?