Subsidies

Onderwijs is een belangrijke voorwaarde om medewerkers nu en in de toekomst inzetbaar te houden. Maar nog belangrijker: het draagt bij aan de motivatie en loyaliteit van een medewerker. Als medewerkers een opleiding, cursus of training wil volgen, dan zijn er diverse subsidies beschikbaar.

Deze subsidies worden vastgesteld door Sovvb: het Opleidingsfonds voor het Slagersbedrijf. Zowel werkgevers als werknemers kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding van de kosten van bijvoorbeeld een BBL-opleiding of een thema traiteurtraining.

Hier vind je alle informatie & vraag je subsidie aan

Opleidingen, trainingen en cursussen

Opleidingen, trainingen en cursussen voor de slagersbranche worden verzorgd door SVO vakopleiding food. SVO is de strategische partner van de KNS inzake scholing. 

EVC

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties (EVC). Via een EVC-procedure wordt de kennis en ervaring van een medewerker officieel erkend en vastgelegd in een Erkenningscertificaat of zelfs diploma. SVO heeft hiervoor een speciaal systeem ontwikkeld. Want, kennis en kunde telt! Ook voor EVC verleent Sovvb een subsidie.

Bekijk het opleidingsaanbod