Workshop producten maken met Plant4Texture

Wil jij nieuwe consumenten aanspreken? Vind jij duurzame vleesproducten interessant? Heb jij interesse in een product waarmee naar eigen inzicht, smaak en proces een duurzaam en innovatief vleesproduct ontwikkeld kan worden? Meld je dan nu aan voor de workshop over Plant4Texture, het alternatieve eiwit waarmee vernieuwende of vertrouwde vleesproducten gemaakt kunnen worden.

SVO vakopleiding food biedt nogmaals een workshop aan om zelf ervaring op te doen met het maken van producten met Plant4Texture. Tijdens de workshop maak je de plantaardige basis en je maakt jouw eigen grillworst en hamburger die minder vlees bevat. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, toelating is op basis van aanmelding. Ontdek de mogelijkheden van nieuwe producten!

Datum

  • Donderdag 7 maart bij SVO vakopleiding in Houten, Sleepboot 2, 3991 CN, Houten.

Programma

09:30 Welkom en introductie
10:00 Praktijk: gel-mengsel maken
10:30 Achtergrondinformatie project en concept
11:15 Praktijk: mengen grilworst
11:30 Praktijk: hamburger bereiding
12:00 Praktijk: productie grilworst
12:30 Hamburger bereiden / lunch
13:00 Schoonmaken
13:30 Evaluatie

Meer informatie over Plant4Texture

Aanmeldformulier