Nieuw aanbod sneltest bij Spoedtest.nl

KNS werkt weer samen met Spoedtest.nl. Hebben jouw medewerkers coronaklachten? Laat dan een corona sneltest (antigeen) via spoedtest.nl uitvoeren. Binnen 30 minuten heb je dan de uitslag. Bij een negatieve testuitslag kunnen jouw medewerkers dus snel weer aan het werk en voorkom je dat je ze dagen kwijt bent. En dat is prettig, zeker in de drukste periode van het jaar! Uiteraard kun je zelf ook gebruik maken van deze dienst. Als KNS-lid betaal je slechts € 23,95 per test (exclusief btw).

Altijd een testlocatie in de buurt!

Spoedtest.nl heeft meer dan 120 testlocaties in Nederland. Er zit er dus altijd 1 bij jou in de buurt waar je snel terecht kan. En binnen 30 minuten na testen ontvang je de uitslag al per e-mail.

Gebruik maken van dit aanbod?

Wacht bij twijfel niet te lang en laat jezelf en/of je medewerkers testen. Dit geeft een veilig gevoel voor jou, je medewerkers, maar ook voor je klanten. Wanneer je je medewerkers wilt laten testen, moeten ze de speciale KNS branchecode gebruiken. Log in op MijnKNS voor de code of check het in de KNS-app. Heb je de KNS-app nog niet gedownload? Vraag snel de downloadlink aan.

Klik hier om een afspraak te maken

De vorige keer was het gratis. Nu betaal ik € 23,95 (ex btw). Waarom is dat?

De overheid heeft in maart 2021 een tijdelijke financiële regeling in het leven geroepen voor bedrijven, die hun werknemers preventief en zo nodig frequent willen laten testen als thuiswerken geen optie is. De KNS heeft in samenwerking met Spoedtest.nl hiervan gebruik kunnen maken. De regeling liep tot en met 31 mei 2021 en is dus nu niet meer van toepassing. De corona sneltest kost normaal € 39,95. Als KNS-lid ontvang je nu een korting van 27%.  Je betaalt dus € 23,95 (ex btw) per test.