KNS-app

Exclusief voor leden

Update app 

Vanwege regelwijzigingen in de Google Play Store verhuist de KNS-app naar de Bundeling Container App. Bundeling is onze partner voor de app. Als je de app opent, krijg je een verhuisberichtje te zien met uitleg waarmee je jouw app inclusief alle gegevens snel en veilig kunt verhuizen. Mocht je vragen hebben of gaat er wat mis tijdens de verhuizing. Laat het ons dan even weten. We helpen je graag.

Ik wil ook de KNS-app

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Met één druk op de knop inschrijven voor vakwedstrijden of activiteiten? Dat kan met de KNS-app! Deze app is er speciaal voor jou als lid. Via de app kun je in contact komen met medewerkers van KNS maar ook met collega-ondernemers. En niet onbelangrijk: toegang tot MijnKNS, handige documenten en meer.

Spelregels

  • Per bedrijf is er 1 gebruiker (ondernemer)
  • Medewerkers van leden kunnen de app niet gebruiken, tenzij je lid bent van de inspiratiegroep Platform Jonge Slagers
  • Senior-, geassocieerd- en buitengewoon leden kunnen geen gebruik maken van de app.

Aan het gebruik van de app zijn geen kosten verbonden. 
Na ontvangst van de aanmelding, ontvang je een bericht van Bundeling met de downloadlink. Bundeling is onze partner voor de app en is dus een betrouwbare afzender.

Veelgestelde vragen

V: Wat zijn de inloggegevens?
In de link die je via de e-mail ontvangt, zitten de inloggegevens versleuteld. Je hoeft dus geen inloggegevens in te vullen. 

V: Moet ik de inloggegevens die ik gebruik voor de KNS-website ook gebruiken voor de app?
Nee, de inloggegevens voor de KNS-website kun je niet gebruiken voor de app. In de link die je ontvangt via de e-mail zitten de inloggegevens (veilig) versleuteld.

V: De app heb ik geïnstalleerd op mijn telefoon maar ik kan deze niet openen. Wat moet ik doen?
Klik een paar keer op de link (uit de e-mail/sms-bericht) net zolang totdat je de melding ziet: klik hier voor de rondleiding.