Meld je aan: webinar ‘Starten van een eigen slagerij’

Heb jij iemand in jouw team die de ambitie heeft om een eigen slagerij te starten en wil je meer weten over wat hierbij komt kijken? De KNS organiseert een webinar over dit onderwerp op 9 juni waar je meer te weten komt wat hierbij komt kijken. SVO studenten, medewerkers uit de slagerij en instromers in de branche zijn van harte welkom om dit webinar te volgen.

Als je een eigen slagerij wilt starten, dan is een goede voorbereiding erg belangrijk. Er komen heel wat vragen op je af. In dit webinar geven we je informatie over de te nemen stappen. Er komen ook sprekers aan het woord over de kansen in de speciaalzaak in de toekomst en de start van je eigen slagerij in cijfers. Verder vertellen jonge slager-ondernemers hoe zij een eigen onderneming zijn gestart en delen zij tips die je mee kunt nemen in jouw beslissingen en keuzes.

Programma 9 juni 2021

19.30 uur   Start

19.40 uur   Spreker Martijn Rol – sectorspecialist Food bij Rabobank. Hij vertelt meer over de kansen in de speciaalzaak in de toekomst.

20.10 uur   Spreker Loek Wisman – Winkelmanagement. Hij vertelt meer over de start van een eigen slagerij in cijfers

20.40 uur   Slager vertel je verhaal: jonge slager-ondernemers vertellen hun verhaal over de start van hun eigen slagerij. Hoe hebben zij dit aangepakt? Welke tips hebben zij voor jou? Tips die je mee kunt nemen in jouw overwegingen in dit proces.

21.30 uur   Afloop

Aanmelden

Blijf op de hoogte met de KNS-app

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de KNS app.