Meer dan een jaar corona

Al meer dan één jaar hebben we te maken met corona en alles wat daar mee samenhangt. De ziekte en de maatregelen drukken een zware stempel op ons persoonlijk en op onze samenleving. De KNS is trots op de manier waarop de branche de maatregelen heeft geïmplementeerd en de ondernemerskracht die de branche laat zien.

Het blijft belangrijk om de regels m.b.t. hygiëne en afstand tot de klant en medewerkers in acht te nemen. Naast spatschermen en het dragen van het mondkapje, is en blijft het zaak om afstand te houden. Voor en achter de toonbank, in de productieruimte en in de kantine. Afstand houden is een hele belangrijke factor in het terugdringen van het virus. Check ons informatiedossier voor tips en informatie.

Voor de horecaslagers zware beproeving

Helaas is geen ruimte voor versoepelingen. Voor de reguliere slager gaat het werk veelal gewoon door. Voor de horecaslagers blijft het een zware tijd doordat de horeca vooralsnog gesloten blijft. Hopelijk komt hier snel verandering in. In onze lobby benadrukken wij de positie van deze groep slagers.

Voor alle slagers die de NOW 1.0 moesten aanvragen, is er de mogelijkheid om tot 1 april a.s. kwijtschelding van de VOS-premie aan te vragen. Deze premie is ook aan te vragen als de NOW 1.0 nog niet definitief is toegekend

Hier vraag je de kwijtschelding aan

Blijf op de hoogte met de KNS-app

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de KNS app.