Inschrijving Lekkerste Bal Gehakt 2024 geopend

Slagers kunnen zich weer aanmelden voor deelname aan de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt. De keuring van de klassieker uit de Hollandse keuken vindt plaats op donderdag 12 september bij SVO vakopleiding food in Houten.

Ledenvoordeel

Meedoen met een vakwedstrijd geeft jou als slager niet alleen inzicht in jouw product. Het kan jouw winkel ook veel publiciteit opleveren. Deze vakwedstrijd is exclusief voor KNS-leden, dus maak gebruik van dit waardevolle ledenvoordeel!

Keuring

De keuring van de Lekkerste Bal Gehakt vindt jaarlijks plaats onder leiding van het Expertisecentrum voor het Slagersambacht. De gehaktballen worden op diverse componenten beoordeeld. Niet alleen de smaak, maar ook de geur, samenstelling, consistentie, bewerking en het aangezicht en snijvlak tellen mee in de beoordeling. Elke deelnemer ontvangt na de prijsuitreiking een juryrapport met de eventueel te verbeteren punten. Het juryrapport kan helpen om jouw product verder te optimaliseren.

Vakkundige jury

Wie er dit jaar plaatsnemen aan de jurytafel, maken wij later bekend. 

Inleveren

De gehaktballen kunnen fysiek of per post worden ingeleverd bij SVO vakopleiding food in Houten. Zorg er wel voor dat ze uiterlijk woensdag 11 september om 15.00 uur aanwezig zijn op het volgende adres: SVO, Sleepboot 2, 3991 CN in Houten. Lees de spelregels vooraf aandachtig door om teleurstellingen te voorkomen.

Uitreiking

Meer informatie over de uitreiking volgt later.

Meld je aan

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacyverklaring en de spelregels.