Houd vinger aan de pols met regelmatige zelftesten

Medewerkers met klachten kunnen - zoals altijd - gratis terecht bij de GGD. Om in jouw bedrijf vinger aan de pols te houden, kan jij jouw medewerkers regelmatig een preventieve zelftest laten afnemen. Dat kan bij klachten, maar juist ook zonder klachten. Via KNS kan je die zelftests tegen een gereduceerd tarief kopen.

Zelftest geen alternatief voor de GGD

De zelftests zijn zeer betrouwbaar, maar het afnemen ervan is minder betrouwbaar. Zelftests zijn dus geen vervanging van een GGD-test. Belangrijk is dat mensen zich aan de instructie van de zelftest houden, de test goed interpreteren en eerlijk zijn over de uitslag. En het is een momentopname, dus belangrijk om de test regelmatig te herhalen.

Let op als je zelftests gebruikt

Als je zelftests gebruikt: bij een positieve uitslag (besmet) is het advies altijd om direct een testafspraak te maken bij de GGD om een besmetting te bevestigen of uit te sluiten en uiteraard de richtlijnen van het RIVM te volgen. Bij een negatieve uitslag (niet besmet) is het advies om je te blijven houden aan alle geldende coronamaatregelen.

Zelftests met ledenvoordeel

Als je zelftests wilt gaan gebruiken, kan je met onze kortingscode de bekende Acon Flowflex SARS-CoV-2-antigeen zelftest aanschaffen tegen een gereduceerd tarief van € 1,35 per zelftest. De kortingscode vind je in MijnKNS (op onze website en de KNS-App). De zelftests kun je hier bestellen. 

Prijzen zelftests

Met de kortingscode betaal je slechts € 1,35 per test exclusief btw en verzendkosten. De minimale ordergrootte is 25 tests (5 doosjes a 5 stuks). Vanaf 125 tests (25 doosjes a 5 stuks) vervallen de verzendkosten.

Meer informatie

Op de bestelsite staat alle informatie over de CE-erkende zelftest en een uitleg over de werking. In elke verpakking zit een Nederlandse bijsluiter. Zorg dat iedereen deze goed leest en opvolgt. Nog geen ervaring met zelftesten in je bedrijf? Raadpleeg dan de zelftesten toolkit, onderdeel van de overheidsinformatie op werkgeverstesten.nl.

Log hier in, de kortingscode vind je in MijnKNS op onze website of via de KNS-app.

KNS sluit elke aansprakelijkheid, direct of indirect, door verkeerd gebruik of interpretatie van de test uit.

Spoedtest.nl

Naast de zelftesten kan je ook nog steeds gebruik maken van het aanbod van KNS in samenwerking met Spoedtest.nl. Voor meer informatie klik hier.

Bestel hier de zelftests