Corona Informatiewijzer online

Dagelijks wordt er een grote hoeveelheid nieuws over corona gepubliceerd. Soms is het lastig om de juiste informatie voor jou als ondernemer en werkgever te vinden. Uiteraard biedt het dossier op onze website biedt gestructureerd informatie aan over het coronavirus, steunmaatregelen, wat het betekent voor ondernemer- en werkgeverschap. De Kamer van Koophandel heeft vandaag de Corona Informatiewijzer voor ondernemers gelanceerd. Aan de hand van 3 vragen wijst de tool jou de weg in de hoeveelheid informatie.

Artikelen over bijvoorbeeld protocollen, subsidies, wat wel en niet is toegestaan. Maar ook over nieuwe businessmodellen of verantwoord stoppen van je bedrijf. Deze informatie is afkomstig van de Kamer van Koophandel, maar ook van andere organisaties.

Op de KNS-website

In ons dossier op de website vind je alle informatie die voor jou als slagerondernemer van belang is. Uitleg over steunmaatregelen zoals bijvoorbeeld de Tegemoetkoming Vast Lasten (TVL) die per 1 juli aan te vragen is of , veelgestelde vragen over bijvoorbeeld medewerkers en vakantie, veelgestelde vragen over hygiëne, brancheprotocol en nog veel meer. 

Ga naar de Corona Informatiewijzer

Blijf op de hoogte met de KNS-app

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de KNS app.