Meld je aan voor de Spareribs Trophy 2023

De keuring van de vakwedstrijd Spareribs Trophy komt eraan! Op 1 maart worden de spareribs gekeurd bij SVO in Houten. Meld je aan, lever je spareribs in en maak kans op een plaats in de top 10.

Inleveren

De producten kunnen persoonlijk of per post worden ingeleverd bij SVO in Houten. Producten moeten uiterlijk dinsdag 28 februari zijn ingeleverd. Het adres is Sleepboot 2, 3991 CN Houten. Lees hier meer over het inleveren en de spelregels.

Jury

De keuring wordt ieder jaar uitgevoerd door een vakkundige jury. Voor deze editie nemen branche erkende meesterslager Peter van der Geest en William Hermanussen, winnaar van de Spareribs Trophy 2022 zitting in de jury. De coordinatie van de productkeuring ligt in handen van Ron Kinkelaar. Paul van Trigt begeleidt de arbitrage, die naast de branche erkende meesterslager en winnaar van vorig jaar, bestaat uit gecertificeerde productkeurmeesters Willem Miltenburg, Simon Kuijper en aspirant productkeurmeester Swen Denekamp.

Aanmelden

De Spareribs Trophy is een vakwedstrijd exclusief voor leden van KNS. Aanmelden kan ook via de KNS-app bij het kopje vakwedstrijden.

Meld je nu aan!

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacyverklaring en de spelregels.