Meld je aan! KNS Inspiratiecongres 24 juni

Mis niet dit spraakmakende evenement, gratis voor KNS-leden, en meld je nu aan. Deze avond krijg jij een dosis kennis, inzicht en ideeën in combinatie met een aanbod van smakelijke gerechten en drankjes. Voorafgaand aan het Inspiratiecongres vindt de ALV plaats. Het moment voor leden om te luisteren en gehoord te worden. Meld je aan via de aanmeldpagina.

Sprekers op het Inspiratiecongres

Toon Gerbrands

Tijdens het inspiratiecongres zijn er twee sprekers en vindt de prijsuitreiking van de Spareribs Trophy plaats. De eerste spreker op deze inspiratie-avond is Toon Gerbrands, algemeen directeur bij voetbalclub PSV. In zijn eerste vier seizoenen heeft hij direct drie keer de landstitel gewonnen. Toon kan zowel teams als individuen begeleiden naar succesvolle prestaties. Hij toont de kracht van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie.

René Pluijm

René Pluijm is spreker en tevens juryvoorzitter bij de Spareribs Trophy. René is een culinaire duizendpoot en heeft naast in alle functies van een restaurant gewerkt. Veel mensen kennen hem van het Tv-programma ‘Pluijm’s eetbare wereld’, van RTL 4, waarin René een culinaire zoektocht door een land of streek maakt en op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Op het Inspiratiecongres spreekt René over de culinaire zoektocht van de slager.

Programma

15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Aanvang ALV
17.30 uur Einde ALV
17.30 uur Ontvangst en aperitief avondgasten
18.00 uur Dinerbuffet
19:30 uur Start KNS Inspiratiecongres
21:30 uur Uitreiking Spareribs Trophy
21:45 uur Borrel
22:15 uur Einde

Locatie:
Mereveld 
Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht
Nederland