ALV & KNS Inspiratiecongres

KNS Inspiratiecongres, een avond die je niet mag missen.

Op maandag 26 juni vindt dit jaar de Algemene Ledenvergadering plaats met aansluitend het Inspiratiecongres. Als lid is dit jouw kans om mee te denken en te reageren op het beleid en visie van de KNS. We nodigen je uit deze dag bij te wonen! Na de vergadering vindt het KNS inspiratiecongres plaats met zoals je van ons gewend bent een enorme dosis inspiratie! Deze avond staat in het teken van humor, food, ondernemerschap en dit jaar ook... Neuromarketing! We vertellen je graag wat meer over de sprekers deze avond.

Datum en tijdstip:
2017-06-26T15:30:00 2017-06-26T22:30:00
Locatie:
Mereveld
Adres:
Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht
Nederland
Aanmeldperiode:

Sprekers

Reynier van Bommel ‘Managen van het toeval’

Reynier van Bommel werd januari 2002 op 28-jarige leeftijd commercieel directeur van Schoenfabriek Van Bommel. Zijn voorliefde voor commercie heeft Reynier van zijn vader Frans. De schoenen van Van Bommel zijn al meer dan 3 eeuwen een begrip in Europa. Van Bommel is een echt familiebedrijf gericht op vakmanschap, geleid door Reynier, Floris en Pepijn van Bommel. Reynier bereidde zijn komst in de schoenmakerij voor met een uitgebreide werkstage in Europese steden. Tijdens het congres vertelt hij meer over managen van het toeval.

Martin de Munnik ‘Een kijkje in het brein van je klant’

Door letterlijk in het brein van de consument te kijken, bestudeert spreker Martin de Munnik, de werking van merken, reclame, acties en aanbiedingen op het onbewuste. Met meer dan 50.000 hersenscans naar de koopintentie, is Martin één van de meest ervaren neuromarketing experts in de wereld. De inzichten die hij met zijn bedrijf Neurensics heeft opgedaan, deelt hij deze avond met ons. Een spectaculair inzicht in de werking van ons brein, tips en trucs, do’s en don’ts toegespitst op retail en het slagersvak in het bijzonder.

Ramon Beuk 'Waarom alle slagers trots moeten zijn'

Ramon Beuk is naast topchef ook een gepassioneerd ondernemer, schrijver van kookboeken, tv-presentator en inspirerend spreker op congressen en seminars. Met ruim 20 jaar ervaring is Ramon een inspiratiebron voor velen. Ramon Beuk staat voor puur en eerlijk. Een aantal kernwoorden die passen bij zijn enthousiasme zijn: No nonsens, humor, bescheiden, respectvol, gastvrij, wel lullen, maar ook poetsen, pragmatisch, invoelend, gul, gezelligheidsdier, energiek, passievol over alles waar hij blij van wordt en natuurlijk een ‘foodlover’. Momenteel is Ramon bezig met zijn 10e  boek ‘Lekker beter’ dat in maart uitkomt. Ook is Ramon dit jaar juryvoorzitter in de strijd om de lekkerste spareribs bij de Spareribs Trophy. Ramon vertelt je die avond meer over zijn ervaringen op foodgebied en waarom alle slagers trots moeten zijn! Aansluitend reikt Ramon de prijzen uit tijdens de uitreiking van de Spareribs Trophy 2017. Welke slager heeft de lekkerste spareribs?

Programma

15.30 uur   Ontvangst
16.00 uur   Aanvang ALV
18.00 uur   Einde ALV
17.30 uur   Ontvangst en aperitief avondgasten
18.00 uur   Dinerbuffet
19:30 uur   Start KNS Inspiratiecongres 2017
19:45 uur   Reynier van Bommel ‘Managen van het toeval’
20:15 uur   Martin de Munnik ‘Een kijkje in het brein van je klant’
21:00 uur   Ramon Beuk ‘Waarom alle slagers trots moeten zijn’
21:30 uur   Uitreiking Spareribs Trophy 2017
21:45 uur   Borrel
22:30 uur   Einde

Het KNS Inspiratiecongres wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: 

 

Alle sponsoren

 Interkring, Duroc d'Olives, SuperGarant, Foodimpuls, Delmo en Degens.