KNS helpt ook bij het maken van belangrijke strategische keuzes

Bij de opstart, verplaatsing, de renovatie of de beëindiging/verkoop van een slagerij sta je vaak voor moeilijke keuzes. De KNS biedt jou als lid ondersteuning door verschillende producten aan te bieden, die helpen bij het maken van de juiste (strategische) keuzes. Nieuwe producten zoals de Quick Scan, Locatiescan Light en interne bedrijfsanalyse bieden uitkomst.

De verschillende producten die door de experts van de afdeling Ondernemerszaken worden uitgevoerd zijn vernieuwd en of nieuw ontwikkeld. De interne bedrijfsanalyse is een nieuw product die je kan helpen om te weten hoe jouw bedrijf ten opzichte van andere slagerijen presteert en inzicht geeft in de verbeteringen van het bedrijfsresultaat. De Locatiescan Light biedt inzicht in de omzetperspectieven om een keuze te maken voor een mogelijke opstart, verbouwing, verplaatsing of heroriëntatie van de bedrijfsstrategie van de slagerij. De Quick Scan is vernieuwd en is een kort onderzoek waarbij je inzicht krijgt in hoe de klant jouw slagerij ervaart. 

Heb je vragen over de producten of wil je deze voor jouw situatie laten uitvoeren, neem dan contact op met afdeling Ondernemerszaken.

Meer informatie