De Grote Grillworsttest komt eraan: Laat je inspireren door Slagerij Antonis!
Ben jij de trotse maker van een grillworst waar jouw klanten voor terugkomen? Dan is dit de kans om jouw vakmanschap te laten bekronen! De vakwedstrijd Grote Grillworsttest staat weer voor de deur. Meld je aan en laat je grillworst keuren door een deskundige jury.
Traiteur Slager Antonis uit Veldhoven behaalde vorig jaar een indrukwekkende tweede plaats in de Grote Grillworsttest. We vroegen slager Mark Antonis wat deze vakwedstrijd voor hem betekent en waarom andere slagers niet mogen twijfelen om mee te doen.
“Laat je vakmanschap zien en draag het uit!”
Slagerij Antonis doet inmiddels al drie jaar mee aan de Grote Grillworsttest. Hun prestaties spreken voor zich: van buiten de top 10 naar een plekje in de top 10 en uiteindelijk een trotse tweede plaats in 2024. Waarom ze meedoen? “Wij leggen de lat altijd hoog als het gaat om kwaliteit en willen dit continu verbeteren. Onze klanten zijn erg positief over onze producten, maar door mee te doen aan een wedstrijd als deze, testen we dit ook op professioneel niveau,” aldus Antonis. En het succes bleef niet onopgemerkt. “Na onze tweede plaats zijn we meer grillworsten gaan verkopen, en klanten zien onze winkel ook als een plek waar kwaliteit centraal staat.” De cijfers liegen er niet om: per week verkoopt Slagerij Antonis zo’n 20 tot 30 kilo grillworst.
Wat is het geheim?
De vraag die na zo’n bekroning op iedereens lippen brandt: wat maakt hun grillworst zo bijzonder? Antonis blijft bescheiden: “We willen het graag ‘simpel’ houden, maar wel met uitstekende kwaliteit. Goede schouders, wangen, mooie kruiden en…” Hier stopt hij met een glimlach, want een slager verklapt natuurlijk niet álles.
“Twijfel niet, gewoon doen!”
Slager Antonis heeft een duidelijke boodschap voor collega-slagers die twijfelen: “Laat je vakmanschap zien en draag het uit! Bovendien is het een geweldige kans om andere slagers te spreken en ervaringen te delen.”
Nieuwe rubriek
In 2025 heeft de Grote Grillworsttest bovendien een interessante toevoeging: naast de varkensgrillworst kun je ook kipgrillworst inzenden. Innovatie blijft immers belangrijk, ook bij productkeuringen. Antonis heeft al besloten: “Wij doen zeker weer mee, alleen met de varkensvariant. En wie weet bekronen we ons 50-jarig jubileum in 2025 met een eerste plaats!”
Meld je nu aan!
Wil jij laten zien dat jouw grillworst de beste is? Zet jouw specialiteit in de schijnwerpers en neem deel aan de Grote Grillworsttest. Naast de eer en erkenning is het dé kans om jezelf te profileren als een meester in het vak. Twijfel niet langer, meld je aan, en wie weet zien we jouw naam binnenkort in de top van deze prestigieuze vakwedstrijd. Doe mee en laat zien wat jij in huis hebt!
Meld je nu aan