Week van de Slager

De Week van de Slager vindt plaats van 15 tot en met 20 april 2024. Ook deze editie staat het slagersvak en het werken in onze mooie branche centraal. De mogelijkheden van het werken in de slagerij worden op verrassende manier gedeeld tijdens de campagne van Week van de Slager. 

Festival van de Slager

Gelukkig is buiten de campagneweek altijd feest om het slagersvak beter te leren kennen. Op het online festivalterrein Festival van de Slager, beleven de bezoekers de verrassende veelzijdigheid van het vak op vele en verrassende manieren. Video's, podcastst en nog veel meer. Maar we gaan ook de scholen in met gastlessen... gegeven door jou. En kunnen jongeren op inspiratiestage bij een slager in de buurt. En kun jij, in jouw bedrijf, leuke activiteiten organiseren zoals workshops, demonstraties of .... Jij doet toch ook mee tijdens deze lustrumeditie? Met als doel: jongeren en zij-instromers overtuigen dat je voor een creatieve carrière bij de slagers moet zijn. Net als op een echt festival is er een afwisselend programma dat je kunt bezoeken. Zo kun je luisteren naar een podcast, inspiratie opdoen voor lekkere recepten bij de foodtruck en nog veel meer! Wat dacht je van een escape room? Met deze online activiteiten willen we jongeren op een interactieve manier het vak laten ontdekken, zodat ze kiezen voor een carrière in de slagerij. 

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers naar het festival komen, wordt een sociale media campagne ontwikkeld. Ook krijg jij als slager de beschikking over mooi (digitaal) materiaal dat je kunt gebruiken op jouw website, narrow casting en sociale media kanalen. Het festivalterrein is te vinden op www.festivalvandeslager.nl.

Werken in de slagerij

Ervaringsverhalen, vacatures en opleidingen voor de slagerij staan op Werken in de Slagerij. Bezoekers van de site vinden hier meer over de mogelijkheden van werk en opleidingen in de slagerij. 

Relevant nieuws