Sessie hybride producten, ben jij erbij?

Bij SVO Houten wordt op maandagavond 16 september een sessie georganiseerd door de KNS om ervaringen en kennis uit te wisselen over het maken, bereiden en verkopen van hybride of vegetarische producten.

Deze avond is bedoeld voor slagers die graag hun kennis en ervaring met hybride en vegetarische producten willen delen en voor slagers die hier graag mee aan de slag willen in hun eigen onderneming. Tijdens deze avond nemen slagers hun hybride of vegetarische product mee en worden deze producten ter plekke bereid. Het doel van de sessie is om kennis te delen en te leren van elkaars bevindingen en ervaringen.

Elke slager die een product meebrengt vertelt hierover aan de groep aan de hand van de volgende vragen/kenmerken:

• Wat zijn de ingrediënten?
• Waarom is voor deze ingrediënten gekozen?
• Hoe moet het product worden bereid door de klant? Alles wordt deze avond ook bereid en geproefd. Hoe wordt de smaak ervaren door de groep?
• Commercieel: hoe wordt het product vermarkt? Prijsstelling?
• Klant/verhaal: Wat vertel je de klant over het product, heeft het product een naam, is er actieve vraag naar of moet je actief onder de aandacht brengen?
• Welke kansen zie je voor de ontwikkeling van (andere/meer) hybride producten?

Datum: 16 september
Locatie: SVO Houten, Sleepboot 2
Tijdstip: 18.30 – 21.30 uur

Programma

18:30 uur  Inloop met een broodje en koffie/thee/fris
19:00 uur  Introductie door Jacques Rijk
19:10 uur  Slagers aan de slag. Korte presentatie en bereiding van meegebrachte producten.
20.30 uur  Afsluiting met een drankje
21.00 uur  Einde van de avond

Ja, ik meld mij aan

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacyverklaring.