Toolkit Werken in de slagerij

Om jou als ondernemer te ondersteunen in jouw zoektocht naar een nieuwe slager, traiteur of winkelmedewerker is een speciale toolkit ontwikkeld. In deze toolkit vind je posters, posts en tekstsuggesties om te gebruiken op sociale media. Afzender is het platform Werken in de Slagerij, een initiatief van Sovvb. 

Om nieuwe medewerkers te werven voor in je slager­ij hebben we dit pakket met verschillende middelen ontwikkeld: posters en sociale media posts met elk een eigen boodschap. Zo kun je op een opvallende manier aandacht vragen voor je vacatures in jouw winkel en via social media.  

Aan de slag met de toolkit

  1. Lees eerst deze handleiding, kost je een paar minuten 
  2. Download de posters en sociale media posts die past/ passen bij de vacature die je hebt
  3. Bekijk de tekstsuggesties voor bij de sociale media posts. Deze kun je aanpassen zodat het perfect past bij de vacature

Download de toolkit

In onderstaande zip-bestanden vind je per communicatiemiddel (poster of sociale media) de diverse versies aan. Een zip-bestand is een gecomprimeerd bestand dat een of meer bestanden bevat. Meer informatie over dit soort bestanden

Platform Werken in de Slagerij

Op de website www.werkenindeslagerij.nl is informatie te vinden over opleidingen, vacatures en inspiratieverhalen over hoe leuk, afwisselend en creatief werken in de slagerij is. Het doel van het platform is om jongeren, zij-instromers, werkzoekenden te enthousiasmeren voor een baan in de slagerij. Er staan, zoals bij zoveel branches, ook in onze branche veel vacatures open.