Week van de Slager van 12 tot 17 april 2021

Afgelopen jaren hebben vele slagers de tijd genomen om het ambacht, de creativiteit en de veelzijdigheid van het slagersvak te laten zien tijdens de Dag van de Slager. Voor 2021 vindt de Week van de Slager plaats van 12 tot 17 april 2021. Doe je weer mee? 

De Week van de Slager laat het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak zien en ervaren. Het thema voor 2021 is, net als vorig jaar: ‘een verrassend veelzijdig vak’.

Er is vraag naar mensen die slager willen worden in de slagersbranche. De Week van de Slager is een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe verrassend veelzijdig het slagersvak is en dat het een vak met perspectief is. Want, een baan in het slagersvak is creatief, afwisselend en ambachtelijk. Het doel van de Week van de Slager is dan ook om kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met het slagersvak en –ambacht. Het biedt ook kansen voor zij-instromers. 

Aankomend jaar is de Week van de Slager anders dan voorgaande jaren. De focus ligt vooral op online activiteiten in verband met corona, onder andere via de kanalen van de Week van de Slager maar ook via jou. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het plan. Meld je nu aan, blijf op de hoogte en ontvang eind maart het promotiepakket voor in de winkel. 

Waarom aanmelden?

Het is voor ons belangrijk om te weten hoeveel slagers mee doen met de Week van de Slager en zich inzetten om het slagersvak onder de aandacht te brengen.