Week van de Slager bijna van start!

Aanstaande maandag gaat de 9e editie van de Week van de Slager weer van start. Dit jaar doen 250 slagers mee en zij laten online de veelzijdigheid van het slagersvak zien. Ook is er een speciale online campagne ontwikkeld om jongeren en zij-instromers te enthousiasmeren voor een carrière in het slagersvak.

In de online jongerencampagne vertellen slagers Batuhan en Berkay (Slagerij Nes), Lianne (Eetwinkel Stronkhorst), Meino (Slagerij Vrede), Leon (Slagerij Donker) en Europees slagerskampioen Josja Haagsma over hun passie voor het slagersvak. Zij-instromers worden door een flitsende campagne geinspireerd om te switchen voor een leuk en creatieve baan naar onze branche. 

Werken in de slagerij

Op maandag vormt de lancering van het platform Werken in de Slagerij het startpunt van de Week van de Slager. Een toekomst in de slagerij is verrassend veelzijdig maar voor veel jongeren en werkzoekenden is dit niet bekend. Daar brengt het platform Werken in de Slagerij verandering in. Op het platform Werken in de Slagerij zijn verhalen te lezen en te zien over het slagersvak, is informatie te vinden over opleidingen én kun je zoeken naar vacatures. 

Met dit platform en een online campagne wil initiatiefnemer Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf jongeren enthousiasmeren voor een slagersopleiding en werkzoekenden voor een leuke baan in de branche. 

Heb jij een vacature? Meld deze aan op www.werkenindeslagerij.nl