Vergeten vleessoorten op Slagerspassie
Het staartstuk, de diamanthaas en de bavette waren lange tijd delen van het rund waar niet veel vraag naar was. Ze waren als het ware vergeten. Nu zijn deze soorten enorm populair. Er bestaan meer voorbeelden van dit soort vergeten vleessoorten. Naast vergeten vleessoorten is er ook vlees van dieren die ‘vergeten’ zijn in de Hollandse Keuken, of nog onbekend. Denk aan duif, gans of bok en geit. De slager is bij uitstek de ambachtsman die van kop tot staart werkt en daarom ‘vergeten vlees’ op de kaart kan zetten. Het biedt kansen om je assortiment exclusiever te maken en om jouw vakmanschap te tonen.
In het magazine ‘vergeten vleessoorten’ wordt duidelijk aan welke producten je kan denken, wat de meerwaarde is voor de slagerij en hoe je vergeten vleessoorten kan bereiden. De koningin van het vergeten vlees chef-kok Nel Schellekens is te zien in de reportage. Slager Ben Doorn vertelt over het exclusieve vlees van duif dat in de herfst bij hem verkrijgbaar is. Vanaf 22september live op Slagerspassie.nl.
Kijken zonder inloggen
Wist je dat je nu een aantal magazines op Slagerspassie kunt bekijken zonder in te loggen? Op de homepage staan reportages, interviews en vlogs voor nog meer inspiratie.
Eerder dit jaar zijn de magazines Kaas, Groenten en Geschenken verschenen, heb jij deze al bekeken? Doe een voorproefje op Slagerspassie.nl