Train je (tijdelijke) medewerkers over hygiëne

In de slagersbranche is voedselveiligheid en hygiënisch werken heel belangrijk. Je bent tenslotte met voeding bezig. Om de inhoud van de hygiënecode tot je te nemen, is er op Slagerspassie de kennismodule 'Hygiënisch werken' te vinden. Deze kennismodule behandeld de hygiëne-aspecten van de werkvloer tot verkoop. Niet alleen jouw vaste medewerkers maar zeker ook jouw tijdelijke medewerkers die nu aan het werk zijn, doen er goed aan om de module te volgen. Zo bevorder je dat er in jouw slagerij door iedereen in het team op deze manier en volgens de hygiënecode wordt gewerkt. En als je toch op Slagerspassie bent, laat ze dan ook de module Veilig Werken doorlopen. Dit bevat handige informatie waaronder een snij-instructie. 

Certificaat

Elke kennismodule is opgebouwd uit magazines en een toets. Elk magazine behandeld een thema. Na het doorlopen van alle magazines kun je een toets maken. Bij een voldoende ontvang je een certificaat als bewijs van opgedane kennis. Voeg dit certificaat toe aan het personeelsdossier. Als de NVWA bijvoorbeeld langs komt, kun je aantonen dat in jouw bedrijf volop aandacht is voor werken volgens onze hygiënecode.

Je vindt de kennismodulen onder het icoon van het ‘afstudeerhoedje’. Hiervoor moet je inloggen op Slagerspassie. Een account is met enkele klikken gemaakt.

Naar Slagerspassie