Slagers optimaliseren klantbeleving met mystery shopping

In samenwerking met KNS lanceert Secret View een mystery shopping platform dat speciaal ontworpen is voor kleine ondernemers. Het is nu mogelijk voor slagers om hun klantbeleving te optimaliseren met behulp van mystery shopping onderzoek. Met feedback van echte klanten leren slager-ondernemers hun vakmanschap en ondernemerschap te gebruiken om klantervaringen te verbeteren.

De mogelijkheid om mystery shoppers in te zetten is onderdeel van een breder dienstenpakket van KNS, met als doel ondernemers te helpen te professionaliseren en hun kansen te vergroten. “Ervaringen van echte klanten zijn daarin essentieel”, zegt Maikel Nicolai, beleidsmedewerker Ondernemerszaken bij KNS. “Als aanvulling op andere handvatten zoals Locatiescans en interne bedrijfsanalyses kunnen wij de ondernemers nu helpen met de inzichten van hun eigen klanten. Mystery shopping geeft slagers hele concrete feedback waarmee ze de beleving in hun slagerij naar een nog hoger niveau tillen.”

Die actiepunten komen voort uit de uitgebreide vragenlijst die door KNS en Secret View is ontwikkeld speciaal voor de leden van KNS. Daarmee krijgen slagers feedback over vrijwel ieder onderdeel van de klantreis, van ontvangst tot advies en afsluiting. Mystery shoppers vullen de vragenlijst na hun bezoek aan de slagerij in, de resultaten worden, na een kwaliteitscontrole, in een intuïtief online dashboard weergegeven.

Het aanmaken van een onderzoek is voor ondernemers bovendien erg gemakkelijk. Met de eenvoudige online tool van Secret View start je zelf binnen 15 minuten een mystery shopping onderzoek op. Zo kan je je snel verheugen op het eerste bezoek van een mystery shopper. Inmiddels maken al ruim 200 slagers gebruik van mystery shopping om hun klantbeleving in kaart te brengen. De formules Keurslagers, Worstmakersgilde en Uw Slager zijn al gestart met dit platform.

Als lid van KNS ontvang je nu 40% korting op mystery shopping onderzoek met de KNS-vragenlijst. Dit komt neer op een prijs van €29,99 per mystery shopping opdracht. Je bepaalt natuurlijk zelf hoe vaak je een mystery shopper wilt ontvangen. Je kunt ook persoonlijk geholpen worden met het opstarten van je onderzoek. Lees hier voor meer informatie en start direct!

Vind hier het stappenplan en de vouchercode

Blijf op de hoogte met de KNS-app

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de KNS app.