Slagerij Keulen is BBQ-slager van het jaar

Slagerij Keulen uit het Zuid-Limburgse Hulsberg is de eerste BBQ-slagerij van het jaar geworden van de Nationale BBQ weken. Keulen sprong er net iets bovenuit heeft een prachtig assortiment met een zeer uitgebreid BBQ-aanbod. Bijzonder is de Meat Experience waar klanten de prachtigste stukken vlees kunnen bekijken. Ook op klantvriendelijkheid scoort slagerij Keulen erg goed. Dus een volledig terechte, en allereerste, BBQ-slagerij van het jaar, aldus de jury van de Nationale BBQ-weken.

Naast Slagerij Keulen waren Niels Slagerij in Tubbergen, Slagerij Marco Veenema uit Soets, Slagerij Maros uit Goes, Slagerij Smit uit Ternaard en Slagerij Verkoeijen uit Leunen genomineerd.

Al vier jaar lang reikt Stichting Nationale BBQ weken de Oscars van de BBQ-wereld uit. Genomineerd waren kandidaten die zich onderscheiden als BBQ-er en baanbrekend, stimulerend en vernieuwend werk verrichten als BBQ-blogger (BBQproof.nl), influencer (Allerhande), boek (Jord Althuizen) en de BBQ'er of the Year (Harry Havinga). Voor de eerste keer is dus de beste BBQ-slagerij uitgeroepen. 

 

Check de site van Nationale BBQweken