Receptenboekjes voor de Week van de Slager, bestel ze snel!

Dit jaar vindt de Week van de Slager plaats van 12 tot 17 april 2021. De week kent drie doelgroepen: jongeren, zij-instromers en consumenten. Voor deze laatste groep is er een inspirerend receptenboekje ontwikkeld waarin de bevlogen slagers Niels Brouwer, Carla van Eijk en Björn van Koppen vertellen over het mooie slagersvak. Europees kampioen Josja Haagsma heeft de recepten verzorgd. Meld je snel aan en verzeker je van een set zodat je deze mee kunt geven aan je klanten.

Niels, Carla en Björn staan stil bij de verschillende kanten van het slagersvak: culinaire verrassingen, barbecue en de keten. Josja heeft heerlijke recepten ontwikkeld zodat jouw klant thuis aan de slag kan. Zoals een een Marokkaanse tartaarburger, entrecote met honing-whisky-marinade, kippendijen met zelfgemaakte frambozensaus en gestoofde varkenswangetjes met witlofsalade.

Neem een voorproefje

Waarom aanmelden?

Je ontvangt dan 250 stuks van de receptenboekjes, communicatiemiddelen voor je narrow casting, word je vermeld op de website als deelnemer en meer. Voor ons is het belangrijk om te weten hoeveel slagers meedoen voor onze communicatie richting de media.