Masterclass Achterhoekse Charcuterie met Paul van Trigt
Tijdens de Week van de Slager zet Smaakacademie Achterhoek de vakmensen uit Achterhoek en Liemers en hun vakkennis van worsten maken in de spotlight! Vakmensen krijgen feedback op hun ambachtelijk gemaakte producten van dé worst- en vleeswarendeskundige Paul van Trigt op woensdag 17 april 2024. Bij deze nodigt Smaakacademie Achterhoek jou van harte uit om deel te nemen.
Elke slager in de Achterhoek en Liemers kan meedoen met een gedroogde worst en evt. een extra product. Wel is aanmelden van te voren verplicht. Elke inzending krijgt dan tijdens de masterclass opbouwende feedback van expert Paul van Trigt, met als doel om de aanwezige kennis en vaardigheden te delen en te versterken. Het is geen wedstrijd en deelname is gratis.
Doe mee! Samen zetten we ons in voor het behoud en versterken van het slagersvakmanschap in de regio. Meld jou en je product aan via deze aanmeldlink vóór 29 februari. Of ken je iemand die serieus dit vak wilt leren? Stuur deze uitnodiging dan vooral door!
Er is plaats voor maximaal 20 producten. We vragen aan iedere inzending om in ieder geval een variant van een gedroogde worst of salami in te sturen.
Aanmelden product: uiterlijk 29 februari, via deze aanmeldlink
Masterclass: woensdag 17 april 2024, 13.30 - 17.30 uur
Locatie: volgt zsm
Voor meer informatie en/of vragen, neem contact op met Jeanne Steverink (jeanne@truefood.nl / 06 54256007).