Krijg tips en trucs voor een inspirerende gastles tijdens de Week van de Slager

Tijdens de Week van de Slager (4-9 april) is er niet alleen een online festival maar gaan we ook de scholen in met een gastles. En die gastles wordt gegeven door … jou! Niets inspireert meer dan een enthousiast, bevlogen verhaal van de slager zelf. Meld je aan voor het webinar op 10 maart en krijg tips en trucs van presentatiecoach Ramona van Zweden. Zodat jij in de Week van de Slager fantastische gastles geeft (daarna mag natuurlijk ook)! Het webinar start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Tijdens het webinar krijg je tips voor leuke activiteiten tijdens de gastles. Maar ook: hoe begin je de gastles op een leuke manier. En hoe sluit je deze af? Hoe bevorder je de interactie tussen jou en de leerlingen? Maar ook hoe je de aandacht van het jonge publiek weet vast te houden. Het webinar start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Toolkit De slager op bezoek

Een speciale toolkit wordt op dit moment ontwikkel met een handige handleiding om de gastles voor te bereiden maar ook een voorbeeldbrief die je naar de plaatselijke basis- of vmbo-school kunt sturen.