Bestel snel je promotiepakket Week van de Slager

Over een maand is het weer de Week van de Slager, en dat zelfs voor het tiende jaar op rij! Laten wij er samen een feest van maken. De voorbereidingen zijn in volle gang. Benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren? Lees snel verder. Help je ons om er een feest van te maken? Bestel dus snel jouw promotiepakket. Op = op dus wees er snel bij!

Festival van de Slager

Tijdens de Week van de Slager opent het online Festival van de Slager weer haar deuren. Op deze speciale website vindt de bezoeker informatie over het slagersvak in de breedste zin van het woord. Filmpjes, podcasts, escape room, recepten, opleidings- en beroepsinformatie en nog veel meer. Om zoveel mogelijk jongeren en zij-instromers te interesseren wordt een uitgebreide sociale media campagne uitgerold in en rondom de Week van de Slager. 

Masterclass

Op dinsdag 18 april geven Meneer Wateetons en ambachtelijke slager Erik Waagmeester van Slagerij De Wit uit Amsterdam een online masterclass waar ambacht en vakmanschap centraal staat. Deze masterclass is voor iedereen toegankelijk. Het enige dat je hoeft te doen, is je pc aan te zetten!

In de slagerij

Organiseer ook leuke activiteiten in en rondom jouw slagerij (als de personele bezetting dit toelaat). Check dit inspiratiegidsje voor leuke tips. Of biedt een inspiratiestage aan zodat jongeren kunnen ervaren hoe leuk het werken in de slagerij is. 

Op school

Tijdens de Week van de Slager geven diverse slagers een gastles op scholen in de buurt. Check vooral deze handige toolkit hiervoor. Daarnaast  toert de Meat Your Future Karavaan door het land met de speciale beroeps- en opleidingsvoorlichtingsles, wordt een culinaire battle 'Wie maakt het lekkerste broodje hamburger' gevoerd op scholen

Drie promotiepakketten

Er zijn GEEN kosten en voorwaarden verbonden om een promotiepakket te ontvangen. Er zijn drie promotiepakketten waaruit je kunt kiezen:

1: algemeen pakket met vlaggenlijn, papieren tasjes en prikkers om de winkel mee te versieren. Dit pakket wordt bezorgd via Delmo.

2: flyers voor online masterclass om zoveel mogelijk bezoekers naar dit event te trekken. Leuk om uit te delen aan jouw klanten. Je ontvangt 200 flyers per post.

3: Receptenboekjes met aansprekende recepten en informatie over het slagersvak (zie foto in dit bericht). Je ontvangt een doosje van 250 stuks.