Aanmelden informatieavond Bedrijfsopvolging

Er komt een dag dat je besluit om te stoppen met de slagerij. Je wilt graag dat het mooie slagersambacht wordt voortgezet door goed over te dragen, maar je weet niet precies hoe je dit moet aanpakken. Tijdens de informatieavond met het thema ‘Bedrijfsopvolging’ geeft de KNS informatie en tips om jou wegwijs te maken in het proces van bedrijfsovername. Bij de overname van jouw bedrijf komt namelijk veel kijken.

Naast de KNS komen tijdens deze avond ook een aantal slagers aan het woord. Zij vertellen over hoe zij de bedrijfsovername hebben aangepakt en waar zij tegenaan liepen. Zij hebben het proces al meegemaakt en kunnen jou als geen ander informeren waar je als slager aan moet denken om tot een juiste aanpak te komen.

Bedrijfsopvolging is een belangrijk thema binnen de slagersbranche. De KNS wil bedrijfsopvolging stimuleren en meer overdrachten van ambachtelijke slagerijen mogelijk maken. Uit een eerdere enquête over bedrijfsopvolging, voor de groep slagers in de leeftijd van 50 jaar en ouder, is gebleken dat 89% een rol ziet weggelegd voor de KNS om slagers meer en beter te informeren over dit thema.

Programma 14 oktober

19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Start
19.45 uur Van Kempen & Co aan het woord
               Een fiscalist geeft uitleg over de fiscale aspecten bij een bedrijfsovername.
20.15 uur Slagers aan het woord
               Twee collega-slagers vertellen hun verhaal over bedrijfsovername. Hoe hebben zij dit
aangepakt? Wat zouden zij nu anders doen en welke tips hebben zij voor jouw? Tips die je mee kunt nemen in jouw overwegingen in dit proces.
21.30 uur Afloop

Locatie

Carlton President
Floraweg 25
3542 DX Utrecht

 

 

Aanmelden informatieavond bedrijfsopvolging

De informatieavond op 14 oktober heeft het maximale aantal aanmeldingen bereikt. Het is mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst. Bij voldoende aanmeldingen op deze reservelijst wordt een tweede avond georganiseerd.

 

Het is mogelijk om maximaal 2 personen per onderneming zich aan te melden voor deze informatiebijeenkomst. In verband met de maatregelen rondom corona kunnen we een beperkt aantal leden ontvangen. Deze bijeenkomst is exclusief voor leden van de KNS.

Blijf op de hoogte met de KNS-app

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Met één druk op de knop inschrijven voor de Lekkerste Bal Gehakt of de aankomende ALV? Meld je dan nu aan voor de KNS app.