Met Ondernemersacademy Food verder professionaliseren

Heb je passie voor food, ben je enthousiast, ondernemend, daadkrachtig en denk je out of the box? Ben je een hbo-denker met mbo-handjes? Dan ben jij mogelijk die initiatiefrijke, creatieve en innovatieve foodondernemer die een ambachtelijke slagerij wil overnemen of wil opstarten. Of ben je de ondernemer die net gestart is (maximaal 2 jaar) en zich verder wil professionaliseren als succesvolle ondernemer? De Ondernemersacademie Food biedt de foodondernemer een leertraject op maat.

Tijdens het leertraject van een halfjaar en een coachingstraject van 3 maanden leer jij als foodondernemer hoe je een slagerij of foodonderneming moet runnen en verder kunt uitbouwen. Na afloop heb je alle competenties om een nieuwe foodonderneming te starten, een bestaande slagerij over te nemen of je eigen onderneming nog verder uit te bouwen.

Het traject bestaat uit 3 modules: vakkennis, ondernemerschap en coaching. Afhankelijk van jouw instroomprofiel als foodondernemer start je met de module vakkennis.

Trainers komen uit de slagerswereld en daarbuiten. Voor de module 'ondernemerschap' zijn de volgende experts aangetrokken:

  • Hans Steenbergen - trendwatcher, journalist en bekend van Food Inspiration
  • Carla van Eijk, Slagerij van Eijk
  • David Bleijie, verkoopspecialist bij de Vereniging van
    Keurslagers
  • Rachel Dibbets, senior adviseur accountant bij BDO Accountancy & Bedrijfsadvies
  • Ruud Loos, senior manager van de adviesgroep familiebedrijven BDO
  • Johan van Maanen & Henk Jan van Maanen van familiebedrijf Bakkerij Van Maanen

Voor wie?

Vor iedereen die een baan in de food ambieert. Maar ook voor ondernemers die net gestart zijn (maximaal 2 jaar) die zich verder wil professionaliseren als succesvolle ondernemer.