Meer inspiratie op vernieuwde homepage Slagerspassie.nl

Om een beter beeld te krijgen van de inhoud op Slagerspassie.nl, is een deel van de inhoud op de vernieuwde homepage gezet. Op deze manier kunnen gebruikers een voorproefje krijgen van de beschikbare inspiratie, zonder in te loggen op het platform. Hier vindt de kijker naast interviews, reportages en vlogs ook foto’s. Ook is een aantal magazines uitgelicht en zichtbaar voor de inlog. Als je meer magazines wilt bekijken, of wilt reageren, foto’s uploaden of liken, dan moet je wel inloggen op Slagerspassie.nl.

Zonder in te loggen ziet de gebruiker op de vernieuwde homepage een deel van de inspirerende reportages, vlogs, interviews, foto’s en een aantal magazines. Achter de inlog staan alle magazines, de kennismodule Hygiënisch werken en kunnen gebruikers reageren, uploaden, liken en delen. Zo wordt Slagerspassie geen anonieme omgeving, maar blijft het een inspiratieplatform voor en door slagers en andere geïnteresseerden in het slagersvak.

Namens de stuurgroep van Slagerspassie zegt projectleider Eva Westerhof hierover: “Slagerspassie heeft enorm veel inspiratie te bieden. Je wordt met deze vernieuwde homepage echt verleid om vaker te kijken op Slagerspassie. Het doel van Slagerspassie is om iedereen die werkzaam is in de slagerij meer te inspireren en informeren en daar draagt deze aantrekkelijke homepage aan bij.”

 

Bekijk de vernieuwde homepage van Slagerspassie.nl