Inspiratiedag: 'Blik op de Toekomst!'

De jaarlijkse KNS-inspiratiedag komt er weer aan! Blok maandag 17 maart in je agenda en meld je aan voor Inspiratiedag: 'Blik op de Toekomst!'. Geen doemdenken, maar inspirerend, stimulerend en optimistisch. Welke kansen zijn er in de markt en welke kansen liggen er voor slagers en poeliers? Een middag vol inspiratie, inzichten en praktische handvatten om jouw onderneming klaar te stomen voor de toekomst!

Deze dag vindt plaats bij Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Het programma is gericht op ondernemers uit de slagers- en poeliersbranche. Aansluitend aan het event is de uitreiking van de Grote Grillworsttest 2025. Het programma eindigt rond 21.30 uur.

Dit event is alleen toegankelijk voor KNS-leden en genodigden. 

Programma

15.00 - 15.30 uur - Ontvangst
15.30 - 15.40 uur - Opening
15.40 - 16.30 uur - Trends in food als kans voor slagers en poeliers
16.30 - 17.15 uur - Sterkere gunfactor door een sterk team
17.15 - 17.45 uur - Pauze
17.45 - 18.30 uur - Er zit toekomst in jouw unieke verhaal
18.30 - 20.00 uur - Diner
20.00 - 21.00 uur - Prijsuitreiking Grote Grillworsttest 2025

Trends in food als kans voor slagers en poeliers

Aan het woord: Dagvoorzitter en keynote spreker Maaike de Reuver, hoofdredacteur Foodinspiration.com
Maaike de Reuver is een invloedrijke 'game changer' in de Food Top100. Als geen ander kent zij de laatste trends in food en consumptiepatronen. Maaike neemt ons mee in de 6 grote transities in de foodmarkt en vertaalt deze ontwikkelingen vooral naar de kansen die er liggen voor ambachtelijke slagers en poeliers.

Sterkere gunfactor door een sterk team

Aan het woord: Generatie expert en Gen Z-specialist Laura Bas
 
Persoonlijke service en aandacht stellen jouw klanten op prijs! Een enthousiast, gevarieerd en goed functionerend team is daarin een belangrijke factor. De arbeidsmarkt is echter flink in transitie. Hoe bind je verschillende generaties en talenten aan je bedrijf? Hoe ga je om met de uitdagingen van personeelstekort? In deze sessie krijg je tips die je direct in of met je team kunt toepassen.

Een verhaal met toekomst

Aan het woord: Creative Chef Jasper Udink
Er gebeurt van alles om je heen: in de branche, in je onderneming, in je lokale markt, en ga zo maar door. Maar wat is daarop jouw antwoord? Hoe onderscheid je je met jouw unieke en aantrekkelijke verhaal als slager en mens? Kunstenaar en creatieve Chefkok Jasper Udink inspireert ons! Hoe versterk je 'jouw lokale merk' en hoe gaan klanten echt van je houden?

Aanmelden